Recenzia č:1-Lush

13:02


Dnešná recenzia bude o ručne vyrábanej čerstvej kozmetike LUSH :-)
Môžete si o nej prečítať na www.lush.cz , ja som si kozmetiku kúpila na odporučanie od Sabiny v Anglicku , a potom som si objednala z UK stranky ešte raz :-)
Opíšem vám pár výrobkov , ktoré vlastním.Dúfam , že sa vám budú páčiť ;)


Kvalita fotiek nič moc , ospravedlňujem sa ale foťák nemám ešte nabitý. :-))

1. Sprchový gel a šampon na vlasy Snow fairy 500 ml.

Tento sprchovací gél mi veľmi vonia. Uplne ako nejaké chutné sladké cukríky.Používam ho aj na vlasy aj na telo , ale skor na vlasy.Kúpila som si ho z UK za 10 libier , a v prepočte s českým lush ma vyšiel o nejaké 1-2 eura menej ;) . Konzistenia je hustá svetlo rúžová s trplietkami. Stačí ho trošku a veľmi pení.
Dávam mu 10/10 bodov , pretože ho použivam každy 4 deň od vianoc na vlasy a niekedy na sprchovanie a na fotke uvidíte koľko len ubudlo ;).

2.Mask of magnaminty , 85ml a 230 ml

Ako vidíte túto masku MILUJEM tak už mám aj to najväčšie balenie.Niekomu možno smrdí ale mne vonia po mäte a bylinkách.Zloženie je husté a ľahko sa nanáša , stačí jej málo.Čistí a odstraňuje čierne bodky na 100% cenu si už nepamätám ale na českom lush stojí 85ml-175 kč :-)) Dávam jej 10/10 bodov pretože jej nemám čo vytknúť ;) .

3.Scrub na pery bubble gum , kondicioner jungle , a kusok peny do kupeľa Comforter

Scrub je dobrá ale predražená vec dala som  zanho 6€ a myslim si , že urobí to isté ako nejaky cukor s medom.Pravda je , že neubúda a krasne vonia ale cena je asi neprimeraná. Dávam 7/10 bodov.
Druhá vec je tuhy kondiconer jungle , ktory vonia po tropickom ovocí.Nie je zlý ale musíte si z neho odkrojiť a zmiešať s vodou na kašičku :-) dávam 9/10 bodov. 
Tretia vec je pena do kúpeľa Comforter , ktorá voňá ako cukríky.Mám už len kusok , ale je skvelá! :)
10/10bodov.


4.Šamuky zdola : Karma,Godiva,New,Seanik

So šampukmi mám len tie najlepšie skusenosti!:) Prvé 2 som si kupila New(červený) a Seanik( modry ) a bola to najlepšia investicia , použivala som ich každy druhy deň od septembra do teraz a mam viac ako polku!:-) Veľmi penia a stačí ho trošku , su super skladné ;) Dalšie 2 mi ešte len prišli par tyždňov dozadu a to karma ( zeleny ) a godiva ( žlty) sú rovnako skvelé , určite si najdete ten spravny na váš typ vlasov ja mam vlastne godiva-šampon a kondicioner v jednom,Karma - na ukludnenie pokožky hlavy,seanik-ten je na všetky druhy vlasov , a new - je na vypadavanie :-) Ale bacha ked si umyvate vlasy so SEANIKOM zabrante kontaktu s očami pretože obsahu morsku soľ a potom straaaašne štípu oči:D .. Moje hodnotenie 10/10 bodov :-) Najlepšie vyrobky od LUSH určite ;)



Máte nejaké skúsenosti s LUSH aj vy ? :-) 

Pekný deň , Vaša Ika ;) 


You Might Also Like

1 komentárov

  1. Mám zkušenosti :) Z tohoto článku se 5 věcmi, - Karma Komba, The Comforter, Jungle, Mask Of Magnaminty a Snow Fairy - tu moc nemusím, moc silná vůně na mě, ale ostatní zbožňuji a přišel mi Seanik, tak musím vyzkoušet, ale voní krásně, jako moře :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)