Whatever and perfume

18:37

Ahojte ;)) Dnes vás zdravím včerajšie meniny boli perfektné fotky ešte nemám ak ich dostanem určite vám ich ukážem :-) Dnešný deň som strávila s kamarátkou , kt. u mňa prespala a teraz som akurat dopísala fyziku ( ano , čitate dobre mame prázdniny a ja píšem fyziku:D ) a konečne zaleziem do vany a pustím si film :-)
Majte sa krásne ja čakám na moju vytúženu kabelku aj conversy tak dúfam že prídu :-))
Majte sa krásne!:*

Prikladám fotku mojim nových prírastkov vôni k meninám a narodeninám ;) Aká je Váš obľúbený parfém :-) Radi doňho investujete? :-)

Vaša Ika ;))

You Might Also Like

5 komentárov

  1. ten od Chanel mám tiež, veľmi to parfúmov neinvestujem, vždy radím s výberom sestre a ju vždy vôňa po chvíli omrzí, vtedy prichádzam na rad ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wooow chanel!
    ja mam disney :(( :D





    ps ak mas zaujem pozyvam ta na giveaway na mojom blogu !:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fuha, toľko voňaviek, by som si ani vybrať nevedela. :D podľa mňa eclat weekend vonia krásne, je to jedna z mála vôní, ktoré sa mi v oriflame páčili, inak nepoznám ani jednu. :) a všetko naj k meninám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluju Coco Chanel!!! Na svém blogu mám giveaway, kdyby ses chtěla zúčastnit:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/2012/02/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky bych chtěla od Chanelu :) Já si nikdy sama voňavky nekupuji, ale většinou je dostanu od někoho. Moje poslední a nejlepší přírustky jsou: hypnose od Lancome a Zara girls, který má pořád stejně hezkou jemnou vůni :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)