Čo sa nachádza v mojej taške?

13:00

Ahojte,
odkedy som vstala rozmýšľam aky post by som sem hodila , tak chodím po blogoch hore dole a tento mi prišiel zaujimavý ;) V taške vačšinou nosím hlavne : Mobil(nevidno ho pretože je ním sfotená fotka , inač mám SE vivaz Pro ) ,peňaženku nejaké cukríky,termosku,diar,kozmetickú taštičku,sluchatka,minimalne 2 lesky pohodené v taške:D:D ,krem, slnečné okuliare(Tesco),hrebeň ,voňavka(chanel,ale kedže ide leto tak ju vymením za CK euphoria) ,gumičku, platenú tašku(z elle),daždnik :-) To je zvyčajne hlavná zostava a čo vy?:-) Nosíte aj niečo viac? Menej? Alebo nič a len ja ťahám všetky "haraburdy" zo sebou?:D Krásny deň Vaša Ika ;) ..

Kabelka aj peňaženka sú z Ebay :-)
A už len 4 čitatelia a bude giveaway lush giveaway ;) o šampuk , skuste si tipnúť o aký ;).



You Might Also Like

14 komentárov

  1. Fúúha, no v mojej kabelke to vyzerá podobne...obvykle ale nevyužijem polovicu vecí, ktoré si so sebou vezmem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No samozrejme u mňa je to to isté:D najviac využivam asi penaženku mobil sluchatka a termosku!:D bez kavy ani na krok:)

      Odstrániť
  2. Tieto články milujem:D a v mojej kabelke je to tiež podobné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tam mám taky všelijaký haraburdí, ale vyhovuje mi to. Obvykle tam mam ještě nějaký hygienický pomůcky typu vlhčené ubrousky, antibakteriální gely, ustní vodu v malym balenía náplasti. Dále pak haraburdí na vyhození jako jsou lístky od MHD, nebo papírky a obaly všho druhu. Jsem ráda že si kabelky měnim a tak to můžu probrat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no kabelky mením aj ja :D niekedy aj ukažem svoju zbierku :) no antibakterialny gel nosim aj ja :/ zabudla som ho mam taky z oriflame :)

      Odstrániť
  4. such a cute post

    xo Camilla

    Into The Fold

    check out the giveaway on my blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty tam toho máš:) síce ja tiež nejako podobne..a najlepšie je v tom bordeli a len jednej prepážke hľadať niečo nie?:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. noooo presne :D:D najsť mobil alebo niečo:D:D pane bože..

      Odstrániť
  6. Já nenosím ani kabelku :D :D Asi jsem divná,ale mobil,peněženku a klíče (to bude asi vše,co venku potřebuju) nosím v ruce a nebo si to hodím ke kámošce,která tam má mnohem víc věcí :D To jsou staré kupóny,v každé kapsičce aspoň tak 50 korun v drobných a má tam taky hroznej bordel no :D Jednou jsem u ní našla i prošlý oplatek :D je holt bordelářka no :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeee!:D tak to ti teda zavidim:D ja musim mať všetky somarinky stale pri sebe:D:D

      Odstrániť

Ďakujem za komentáre :)