Parfém na leto?

13:42

GIVEAWAY:  LUSH-ŠAMPUK
Iste niesom jediná , ktorá sa teraz zamýšľa nad voľbou ideálneho parfemu na leto,niektoré z nás hľadajú svieži parfém pri ,ktorom sa chcu cítiť ako právo osprchované , iné zas jemne sladky aby im pripomínal vôňu kvetov dalšie zas intenzivne dynamickú ako divoká letná párty a niektoré zas jemnú dievčenskú a prijemnú ako letný vánok.
Moje typy som našla na www.parfums.sk/ www.parfums.cz

1. Marc Jacobs-Daisy -jemná sladká ako kvety
Myslím si , že túto vôňu pozná už väčšina z nás , a podľa mňa ideálna na každé ročné obdobie ale ja ju používam hlavne v lete.Cítíť v nej svieži grepfruit,malinu,hrušku a jemný závan fialky a všetko má jemný podton zvádzavého pižma.
Musíte uznať , že táto vôňa zaujme už na prvý pohľad pretože ja som nemohla odvrátiť svoj zrak z flakoniku :D Vyzerá ako nejaká kvetina , hore sú "gumené" kvety a svetloružový flakon.
Čo sa týka výdrže vôňe tak to hodnotím takto , ráno ked sa nastriekate ešte vo večerných hodinách môžete cítiť jemný závan. Niekedy nechápem ako taká jemná voňavka vydrží takú dlhú dobu.

Táto voňavka získava 10/10 bodov pretože ma 100% zaujala. Cena :50€/75ml
Tu si ho môžete zakúpiť: http://www.parfums.sk/marc-jacobs/marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-75-ml-toaletna-voda/




























2.Moschino-I love love -Jemná dievčenská ako letný vánok
Táto vôňa začala byť veľkým hitom jari pár rokov dozadu.Na prvý pohľad ma zaujal len flakónik pretože som o nej čítala , že sa v nej nachádza škorica,ja preferujem jemné parfémy a škorica rozhodne jemná nie je.Tak som okolo nej len prechádzala dookola až som ju raz dostala na narodeniny:D Bola pre mňa jasný favorit a používala som ju celé leto.Každý deň,stále.Stala sa pre mňa návyková.
Flakonik vyzerá ako vysoká modrá fľaška zdobená kúskami mrkvy:D Vyzerá perfektne!
Výdrž vôňe taká: Pokiaľ ju nezmyjete drží!:D Vážne vydrží veľmi dlho pokial sa nedostane do kontaktu s vodou.
Moje hodnotenie je jasné: 9/10 ten jeden mínusový bodík je pretože v porovnaní s Daisy , mám Daisy radšej :-) Cena : 28€/100ml

Tu si ho môžete zakúpiť:































3.Davidoff-Sumer dive-Jemná,ako keby ste bola čerstvo osprchovaná
Táto voňavka sa stala vôňou mňa a mojej mamy pre toto leto 2012:-). Je perfektná! Energická,svieža,cítim sa ako keby som vyšla zo sprchy.Hlavné zloženie je melon a ananas a táto dvojica je zrejme nesmrteľná kombinácia.Ked si privoňate viac zistíte že tam cítiť aj lotosový kvet,ale nie tak intenzívne.
Flakon je naprosto dokonalý.Jednoduchý,modro-zelený a pôsobí na mňa ako pohár čerstvo napustenej vody.Skvelé! Jednoduché a pritom sofistikované!
Výdrž nie je taká svetová ako pri prvým dvoch,vydržala mi do večera a večer som sa znova nastriekala znova.Ale inak je skvelá!
Hodnotenia: 9/10 bodov pretože výdrž nie je taká svetová:-( Cena je :33,70€/100ml 

Tu si ho môžete zakúpiť: http://www.parfums.cz/davidoff/davidoff-cool-water-woman-summer-dive-2011-100-ml-toaletni-voda/



4.Roberto Cavalli-Roberto Cavalli-korenistá
Táto vôňa sa bude páčiť len určitému typu ľudí.Moja kamarátka túto vôňu miluje ale ja ju zase moc nemusím.Je pre mňa veľmi korenistá a sladká.Je v nej cítiť vanilku a kvet pomarančovníka.Aj ked to nie je moja šálka kávy aj tak ju mám rada a rada ju používam na slávnostné príležitosti.A moja mamka aj niekedy na bežný deň.
Flakonik je dokonalý , čo iné sme mohli čakať od Roberta Cavalliho? Krása!Ten jemný tigrovaný pásik a zlatý flakoník je krásna súhra farieb.
Výdrž vôňe je dlhááá veeeeľmi dlhá.Na oblečení ju cítim pokiaľ ho nevyperiem.
Hodnotenie:9/10 bodov pretože niesom na sladké. Cena je :55,80€/75ml 

Tu si ho môžete zakúpiť: http://www.parfums.cz/roberto-cavalli/roberto-cavalli-roberto-cavalli-for-women-50-ml-parfemovana-voda/



Dúfam , že sa vám dnešná recenzia páčila.Je absolutne objektívna,parfemy musíte skúšať.
Dnes pridám možno ešte jeden članok o tom ako som piekla:D Krásny deň vaša Ika ;))

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Znám jen Marca, a pro mě je to ta nejlepší)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám od Marc Jacobs ráda parfém Lola :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani jeden jsem ještě nezkoušela, moc hezká recenze a určitě si je někdy očuchám. :)

    jinak vás všechny zvu k sobě na dárečky! :)
    http://carre-de-sucre.blogspot.com/2012/05/darecky.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. moschino je vyborny ale teraz by som skor volila parfem ocean sun od gabriely sabatiny, poznate ho niektora? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)