Ziaja

15:50

Kedže som všade dookola videla samu Ziaja kozmetiku samozrejme ani ja som neodolala a niečo som si sama kúpila :-) 
Začneme zľava :
1.Sprchovací krém s kozím mliekom.Ked som si ho davala do košiku hovorila som si , že za vyskušanie nič nedám a za 500 ml bola cena veľmi priateľná.Po otvorení ma opantala vôňa , ktorá vôbec nebola škaredá , bola jemná a cítila som ju aj po osprchovaní. Konzistencia je hustá a stačí ho málo :-) Balenie je výhodné a veľmi pekne balené.Je určený na suchú a normálnu pokožku a musím uznať je MAXIMALNE hydratačný :-) Takže si ho kúpim aj druhýkrát ;)
Bodovanie : 10/10
2.Sprchovací krém-kakaové máslo. Ja som taký ten "čokoholik" , ktorý zbožňuje všetko sladké takže asi viete prečo som si ho hned vzala :D Opäť je to toto isté perfektne hydratuje,balenie je vyhodné a vonia BRAVURNE :D Mamka si ho teraz privlastnila a nechce mi ho vrátiť:D .. Takže opäť 10/10
3.Pleťový krém z kozieho mlieka. Ked som zistila , že je na jemné vrásky tak putoval mame:D Ale ona si ho chváli , povedala že konzistenciou je podobný Nivei , ľahko sa rozotiera a je prijemný na pleť.Ale mamka uznala , že jej stálica je tak či tak nivea :) takže 7/10.




Zdroje : TU a TU

Dúfam , že sa vám článok páčil a dakujem za každého nového followera :-) Vaša Ika!! :-)

You Might Also Like

8 komentárov

  1. ja by som ziaju rada skúsila,ale u nás majú len zopár produktov a práve také,ktoré ma veľmi nezaujali :D chcela by som balzám na pery,nejaký sprchový gél a krém na ruky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sprchový gel absolutne odporučam sú užasne :) a balzam na pery určite skusim tiež ;)

      Odstrániť
  2. ziaja je super :) krásná recenze! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také chci zkusit, ale zatím jsem neměla příležitost :) Snad to vyjde. A skvělá recenze! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem dakujem ! :-) Určite skus potom si to rada prečitam na tvojom blogu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som od Ziaje zatiaľ vyskúšala len uhorkovú pleťovú vodu, ktorá bola fajn, ale nie dosttatočne účinná na moju hroznú pleť. Tvoja recenzia ma presvedčila a asi budem musieť skúsiť aj tieto veci, pretože vyzerajú byť dosť kvalitné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu som neskušala , ale sprchovacie gély su perfektne<3 určite ich skus :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentáre :)