Obľúbený letný parfém

15:26

Ahojte konečne ma zajtra čaká ľahší deň :-) Konečne!
Celý týždeň bol dosť o nervy samé písomky,skúšania a podobne..Zajtra máme pomerne ľahký deň tak Vám píšem :-)
Dnešný článok by som venovala Môj obľúbený letný parfém. Určite každá z nás hľadá ten pravý sveži parfém na leto :-) Ked som ho hľadala samozrejme ,že som zavítala na stránku www.parfums.sk kde majú ozaj širokú ponuku parfém za výborne ceny:-) Určite sa ako ja zamilujete do ich parfémov:D Ja by som chcela najradšej všetky!:D :-) No ale najviac môjmu srdcu prirástla táto letná láska od Chloe :-) Nájdete ju TU-Chloe by Chloe.
Táto vôňa je pre mňa ako letný vánok plný romantiky:) Je veľmi jemná miestami sladká cítim krásne pivoňky a konvalinky a hlavne je DLHOTRVAJUCA fakt,toto je asi TOP na leto pretože sa mi stačí nastriekať ráno a ešte večer ked sa sprchujem ju cítim rovnako ako ráno :-)
Flakoník je veľmi príjemný bonus a potešenie pre OKO :-) Krásna červená mašlička zdobí hrdlo flakoniku a celá flaštička je v elegantnom vrubkovanom skle.
Čo sa týka objemu vône je na výber z viacerých variant ja mám 75 ml.Ja som ju kúpila asi za najvýhodnejšiu cenu na trhu a to 55€ čo si myslím , že za voňavku takého kalibru nie je veľa :-) Používam ju denne a ako vidíte veľa mi neubudlo.Takže ak rozmýšľate nad letným parfémom ,ktorý je svieži a zároveň sladký tak určite stavte na Chloé:) Aký je váš obľúbený letný parfém ?:-)


A nejaké infošky?:D:) Ďakujem za účasť v giveaway :-) strašne ste ma potešili a výherca v giveaway o náhrdelnik alebo súpravu sprchovacích gélov je : Katka P. Gratulujem ,čakaj na email ;)

Nezabudnite,že ešte stále prebieha giveaway v ktorej môžete vyhrať senza peňaženku a krásnu konturovaciu paletku :-) TU .


Krásny deň Vám praje Ika :-) 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Gratulujem a parfém vyzerá dobre:)

    http://stylebookbysarah.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parfém mám doma taky a strašně nádherně voní !:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulace a ten parfém závidím :)
    A zvu tě na svůj blog :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj! Tvůj blog jsem našla na kankan.cz a píšu Ti, jelikož máš blog o kosmetice a navíc vidím, že o parfémech z parfums.sk psala takže mám pro Tebe nabídku, jestli bys neměla zájem napsat v časovém odstupu vždy po 14 dnech 3 články o kosmetice nebo parfémech. Můžeš samozřejmě psát slovensky a konkrétní témata jsou levné parfémy, parfémy pro muže nebo pro ženy, pleťová, tělová, vlasová a sluneční kosmetika nebo šampony a profesionální šampony, z těchto si můžeš vybrat 3 různá témata-cokoli Tě k tomu napadne, jediná věc je, aby v každém článku bylo klíčové slovo ze kterého vede URL. Klíčová slova lze skloňovat. Např. pokud budeš psát o vlasové kosmetice, klíčové slovo bude vlasová kozmetika a z něj bude URL vést na stránku www.parfums.sk/kozmetika/vlasova-kozmetika, pokud budeš psát o pleťové kosmetice klíčové slovo je pleťová kozmetika a z něj URL na www.parfums.sk/kozmetika/pletova-kozmetika atd.
    Ale teď to hlavní. Za zveřejnění těch tří článků dostaneš kupon v hodnotě 23 euro na produkty z webu parfums.sk.
    Pokud Tě nabídka nezaujala, tak se omlouvám a klidně můj koment ignoruj, pokud ano, tak mi kdykoli napiš na wilwarin444@gmail.com.

    S pozdravem

    Markéta

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Promiň, kankan.sk, samozřejmě :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)