Akú kozmetiku si vziať k moru?

0:00

Ked ideme na dovolenku samozrejme,že jedna taštička patrí aj kozmetike :-) Neviem prečo ale stále si tej kozmetiky zoberiem veľa a nič nepouživam:D Tak vám napišem také typy na  kozmetiku na opalovanie ale aj na vlasy :-)

Takže stále ked idem niekde k moru idem tam s tým,že "určite sa spálim" ale tento rok už mám celkom pekný hnedý základ vdaka čomu? Opaľovaciemu krému od Biodermy pre deti:D Ma 50 faktor čo je pre moju pleť absolútna jednotka,lebo sa mi stále spáli.Je vodeodolný takže sa môžem "čľaptať" vo vode neustále. Odporúčaná cena 12,50€. Kúpite na www.parfums.sk
Na telo používam každoročne ten istý opaľovací krem lebo mi vyhovuje a to loreal Paris Solar Expertise má 15 faktor a ja používam 15 faktor po celú dobu pretože mám tendenciu sa spáliť. Dlho vydrží a s olejom sa rýchlejšie opálite;) Odporúčaná cena je 8,90€ a kúpite na www.parfims.sk.
Počas celého leta používam nejaké vitamíny s betakaroténom ,kt. urýchľujú opálenie , teraz používam Innéov Sun Sensitive 30tabletiek stojí 20,50€ ale môžem ich kľudne porovnať s obyčajným betakaroténom z lékarne za pár € :-)
Večer ked sa osprchujem sa natriem nejakým poopaľovacím krém teraz máme doma Vichy Capital Soleil After Sun cena za 300ml je 12,90€ a je veľmi jemný,krémový a krásne chladí ;)
A niekedy ked sa to opaľovanie nevydarí tak použijem samoopaľovací krém ale kedže som bleduľa , niektoré mi chytajú na fľaky. No teraz som si kúpila Bioderma Photoderm ,kt. je v spreji , nefľakatejem je príjemný a nemá tú hnusnú vôňu ako iné.Naňho čakajte osobitnú recenziu :-) Cena je 16,90€ .
 A čo sa týka vlasov ? Cez leto používam šampon,kondicioner a masku špeciálne určenú aby sa moje vlasy nenamáhali na slnku :-) a to sadu Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect ,kt. je teraz na www.parfums.sk za perfektnú cenu! 14,30€ Určite si ju zadovážte lebo vlasy sú hydratované po celú dobu čo ste na slnku :-)


Tak čo aké sú vaše typy na letnú kozmetiku?:-) Ika!! :-)
Giveaway : TU

(fotka Inneov,vichy a biodermy je vygooglená,pretože ich má so sebou mamka,kt.je preč pár dní)


You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za komentáre :)