Body

19:59

Ahojte! :) Dnes som si pre vás pripravila dosť aktuálny článok na tému telové mlieka.Ako iste viete pokožka  v lete dosť trpí,pretože je namáhaná slnkom,chlorovanou či morskou vodou a inými "nepriateľmi":D Ja sa pravidelne pri vode spálim a potom potrebujem pokožku veeeeľmi hydratovať:D:D Ked mamka hľadala nejaký telový krém v drogérií tak sa ceny pohybovali okolo 5-7€ tak sme otvorili www.parfums.sk a hľadali hľadali a našli! Bioderma Atoderm 500ml je to najlepšie čo sme mali :) Nielen ,že má 500 ml a cena 13,90€ je perfektná,kedže bioderma je značka ale je aj na suchú a citlivú pleť takže Bingo našli sme čo sme hľadali.Hned sme ho objednali( spolu s kozmetika na vlasy ) a tešili sa kedy príde:D Ked prišiel veľmi sme sa potešili :) Pleť krásne hydratuje a ukľudňuje aj po spáleni slnkom,dezinfikuje a dokonca sa podieľa aj na reparačných procesoch pokožky! Je neparfemovaný a vhodný pre každého :-) U mňa by dostal v škole 1 :) 


Ďalší adept bol Vichy NutriExtra ,kt.vybrala mama sama pre seba:D Lebo miluje vichy :) Ja značku vichy nejako nemusím ale kedže ho máme doma tak som ho aj vyskúšala balenie je 400ml a cena 15,70€ je to približne ako u biodermy ale aj mama sa veľmi sťažovala ,že jej rýchlo ubúda čo sa pri bioderme nestáva,hydratácia je taká chválitebná narozdiel od biodermy a tie reči ,že obsahuje 23% vysoko učinných hydratačných látok nie je zrejme 100% pravdivé. Voňa je jemná,príjemná v škole by dostal takú 2- zato , že sa tak rýchlo míňa a hydratácia bola na 2 :-) 

Tak čo aké su vaše obľúbené telové mlieka?Máte nejakého favorita alebo preferujete drogerkové telové mlieka? Teším sa na vaše odpovede,vaša Ika :)) 


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Super :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vichy a bioderma jsou skvělé značky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten od Vichy jsem měla jednou jako vzoreček a vím, že jsem z něj byla taky nadšená. Aktuálně ujíždím na L´Occitane. Miluju tu mandlovou řadu, která navíc zpevňuje a odbourává celulitidu. Nanáším ráno a večer a voní skvostně. Peřinky od něj voní k zulíbání:-))
    wwww.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)