Chloe/Armani/giveaway winners

12:36

Dnešný článok by mal byť nejaké to pokračovanie na článok zo včerajška :-) Dnes som si kategorie vybrala Armani a Chloe a prečo práve tieto 2? Pretože Chloe je moja srdcovka a Armani je srdcovka mojej mamy aj oca :) Bude to taký father,daughter and mother tag :D www.parfums.sk
Ale kedže mi prišla teta z anglicka dostala sa mi nová chloe a ja nemám slov! :-) Musím vám o nej napísať:)

Nie je to novinka na trhu ale novinka pre mňa :-) Balenie je celkom odlišné ako sme zvyknuté u Chloe :) Táto nesie názov Chloe Love milé :) ja mám 75ml balenie a myslím si,že nejakú dobu mi vydrží:D a vôňa pomerne sladká čo ja nejako nemusím ale táto je taká iná je sladká ale aj svieža kvôli pomaranču ;) Cena je 59€ čo je cena adekvátna pre vôňe Chloe ;)

A druhá topka je vôňa mojej mamy , vidno,že sme rodina:D Má rada svieže vôňe takže výber Armani Giorgio Acquea di Gioia bol jednoznačný vôňa je mimoriadne svieža ako nejaký príliv vody :-) je to neuveriteľne perfektná vôňa na leto ,dodáva pocit energie;) Balenie je 100 ml ale pri mamky spotrebe ta ju strieka stále:D:D to nevydrží dlho.Cena je 49€ a je tiež adekvátna objemu aj značke ;)

A oco tomu je zrejme jedno akú voňavku si na seba dá:D Ale ked si mama kupovala voňavku dostala 25% zľavu ak si objedná ešte jednu Armani tak objednala ocovi túto Armani Attitude Extreme a prepáčte ale mužské vôňe popisovať neviem:D Je taká mužská,silná a miestami citronová cena za 75 ml 54,90€.

Tak čo aká je obľúbená vaša vôňa a vašej mamky a oca ?:D Ika:)


(Prepáčte za kvalitu fotiek,ale môj foťak mi pomaly ale isto odchádza,a zrkadlovka bude až v septembri:)





Blahoželám výhercom! Komentáre som očíslovala aby to šlo ľahšie:) Timej vyhrala kabelku inšpirovanú Hermes :) a Lenka krásnu peňaženku Paul B. a paletku na konturovanie tváre :-)
A máte sa načo tešiť ;) Bude ďalšia giveaway a hned na druhý týždeň :-)

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tak timej a lenka majú riadne šťastie,také skvelé ceny,gratulujem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem a chcela by som si čuchnúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. blahopřeji, nevím, jak voní, ale obal je luxusní!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. znie to ako klišé, ale toto je fakt moja prvá výhra v živote :) Som neskutočne šťastná, ďakujem pekne ;*

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)