Popolka

18:09

Ahojte dnes sľubujem,že je to posledná recenzia za tieto dni:D:) Zajtra idem k babke tak bude Outfit post a za pár dní novy NEW IN z Ikea :)
Dnešný kozmetický post je na eshop,kt. sa nachádza na Mimibazare a Mimiaukciach táto slečna,kt. predáva kozmetiku ale aj značkové oblečenie rôzych značiek sa volá Popolka (kontakt : popolka13@gmail.com)
Môžete si ju nájst aj na www.lorealzababku.blogspot.sk. Posiela aj do Česka a poštovné je nízke do 2-3€
Ked mi ponúkla,že mi pošle pár kúskov kozmetiky tak som neodmietla a potešila sa :-) A čo mi prišlo?Ideme nato ;)

Loreal Voluminous Curved Brush jedná sa o čiernu špirálu ( Black noir) od značky Loreal,značka Loreal sa dá kúpiť v Dm drogérií. Táto špirála ma krásne tvarovaný kartáčik,kt.krásne oddelí a rozčeše riasy kedže moje riasy sú dosť problematické(mohli ste si to prečítať pár postov dozadu) tak táto špirála mi riasy dokonca aj krásne natočila! Bola som veľmi prekvapená,balenie je elegantné sivo-zlaté a cena je cca 10€ a u Popolky ju kúpite za cenu 5,99€ čo je výborna cena,ked vypotrebujem túto a Clinique kúpim si dalšie balenie tejto :-)



Loreal Bare Naturale gentle mineral powder je tuhý púder ,kt. má na zadnej strane praktické zrkadielko.Balenie obsahuje štetec,kt.je veľmi jemný a prisposobí sa pleti.Čo sa týka odtieňu ja mám 408 Soft Ivory čo by mal byť najsvetlejši odtieň,presne to aj splňa.Je krásne svetlý. Dalšia super vec je,že je minerálny takže neupcháva pory a celkovo je lepší ako normálny púder.Krycia schopnosť je veľmi dobrá a určite by som ho vymenila aj za krajkovaný púder od Dermacolu.Cena v obchodoch je 7,30€ u Popolky je za 3€. Cena opäť výborná!

Loreal Infallible concealer je tuhý korektor.Mám ho odtieni 678 Light Clair čo je najsvetlejší,teraz ako korektor používam paletku korektorov od Catrice ale ked mi prišiel tento na vyskúšanie tak som sa pustila do testovania. Balenie je veľmi pekné krycia schopnosť OK ale jediný problém je to ,že je dosť tvrdý väčšinou si ho musim natrieť na prst aby sa trošku roztopil ale kedže u Popolky stojí len 1,95€ tak tam nevidím žiaden problém v DM drogérií sa cena pohybujem okolo cca 4€.

Loreal Infallible Never fail lipcolour compact je rúž+balzám v jednom. Táto kombinácia ma dosť zarazila. Ja mám odtieň 210 Rosebud čo je krásna vínovo-hnedá farba. Nanášanie spočíva v tom ,že si prvé nanesiete rúž,kt.v priebehu pár sekúnd vám uschne na perách ako fixka.A nato si nanesiete balzám,kt.krásne vonia :-) Výdrž?perfektná! Dokonca aj po obede kde som mala polievku,hlavné jedlo a pitie.Vydržal bez pohnutia.Neuveriteľné! Je to niečo ako Fixy od Nyx. Cena v DM drogérií je cca 10-12€ a u Popolky ho nájdete za 3€ .


Celkovo eshop odporúčam a som veľmi spokojná.
Čo vy nakupujete na mimibazare?Poznáte Popolku? Vaša Ika :-)



You Might Also Like

6 komentárov

  1. na MMA nakupujem, na MMB som asi raz davno peciatkovaciu sadu, vtedy este boli na slovensku velka neznama, potom ich cinan dotiahol do kazdeho obchodu:D Popolku nepoznam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. loreal je fajn značka a s tím korektorem jsem spokojená!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ten ruz doma mam, ale moc ho nemusim, lebo mam po nom troku pocit akoby som si naniesla na pery voskovku..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem za tip :) Zrovna tento kopaktny ruz zhanam dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. u nej som tiež nakupovala...:D ale tá špirála mi prišla vyschnutá trošku,...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jéé, to asi slečnu budu kontaktovat :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)