Summer make up

0:00

Teraz ked sa vám zjaví tento článok tak ja sa kúpem s Timeou na Šírave ( na Kaluži ) :-)
Sme tam od 9 rána! Ked je niekto odtiaľ prídte nás pozdraviť! :-)
Ahojte! Určite každá z nás rieši každodennú dilemu aj v lete "ako sa namaľujem?" a v lete je to ešte horšie ako sa namaľujem ked je vonku 34°C ? :D Žiada si to ľahký make up,silný puder,kremovú licenku,vodeodolnú riasenku,šťavnatý lesk a veselý lak na nechty! Všetky tieto veci najdete na www.parfums.sk za super ceny! :)
Tak dnes sa porozprávame o Dekoratívnej kozmetike .
Začnime make upom :-) 


Pre mňa je letnou "jednotkou make up od Lancome Teint Idole Ultra"
Tento make up som si kúpila na parfums.sk naslepo lebo som chcela skúsiť niečo jemne krycie a pritom ľahké na leto. Musím uznať ,že odtieň 1 ,kt. som si kúpila sa hodí aspoň trochu opálenej pleti alebo ľudom čo nosia odtieň 2,pretože táto 1 je namňa počas roku tmavá a nachádzam v nej využitie až v lete ked som trošku opálenie krycia schopnosť je 1,5/3 čo je taký zlatý stred na leto,vôňa je príjemná nevtieravá a vydrž je fakt skvelá,vydrží kľudne aj celú noc pri jemnom prepudrovaní;) Takže zamňa 9/10 , bodík dole za cenu ale ako sa hovorí " za kvalitu sa musí platiť" zoženiete ho najlacnejšie TU .

Pokračujeme dalej,další krok je fixačný púder u mňa vedie tento od Bourjois Eclat Mineral.
Tento púder používam taktiež len v lete lebo mám odtieň 2 Vanillé.
Púder je dobre zapečatený ale pritom sa dobre nanáša,má takú jemnú a krémovú štruktúru.Vôňa je krásna a vydrž priemerná.
Kúpite tu za 11,90€  a moje hodnotenie je 7/10.

Ďalší krok je lícenka a u mňa je stálica Mac sheertone Blush,kt. je krémová. Už mám asi 3 balenie a stále odtieni BlushBaby,kt. je jemná bledá rúžová , pre mňa bledulku dokonalá! Stačí trochu a váš pohľad je okamžite výraznejší. Mac je kvalita a cena 17,20€ jej zodpovedá moje hodnotenie je 10/10 je perfektná! Kúpite TU .

Moja obľúbená riasenka je Max Factor False Lash Effect Waterproof ,kt. si kupujem cez rok normálnu a v lete vodeodolnú. Riasy krásne vyčeše a predlži cena je 8,90€ podľa mňa ideálna , dávam jej 10/10 , kúpite TU .

A predposledná bodka je šťavnatý lesk , cez leto používam rada rúže ale na bežné nosenie skôr lesk :-) Pre mňa je jednička Lancome Juicy Tubes v odtieni 19 Lychee , kt. som dostala ako darček od rodičov :-) Dozvedela som sa ,že ho ma rada Pavlínka a odvtedy som vedela , že ho musím vyskúšať!
Je perfektný! Lepí len trošku v rámci normy aby dlhšie vydržal , farba je krásna jemná ale môže byť aj výrazná v tmavších odtieňoch. Cena je podľa mňa trošku vyššia 18,90€ čo je dosť ale za kvalitu sa platí 8/10 kvôli cene , kúpite TU .

Posledná bodka je lak na nechty,mám rada jemné pastelové pri,kt. vynikne opálenie takže Bourjois 10 Days Nail Polish v odtieni 14 je to pravé orechové pre mňa, rozhodne nevydrží 10 dní ale 5 určite :-)
je krásne pigmentovaný,kryje v 2 vrstvách a schne veľmi rýchlo! U mňa 8/10 a cena 6,40€ kúpite TU .

Tak čo vy a letný make up  ? Čo používate ? :-) Vaša Ika!



You Might Also Like

4 komentárov

  1. Já make-up nepoužívám :D ale i tak si ráda počtu co používají ostatní blogerky :)

    http://vitaestbonum.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja make up použivam miesto korektora,kt. teraz nemám :-) a nemam peknú pleť:/ Takže musím ;)

      Odstrániť
  2. super post :))

    http://bonahunter.rajce.idnes.cz/sak/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)