www.onlineparfum.sk

12:53

Ahojte naskytla sa mi ponuka spolupracovať s touto firmou http://www.onlineparfum.sk/ kde majú voňavé parfémy :) :D Objednávať si ich môžu aj češky a to na www.onlineparfem.cz .
Pravidelné čitateľky môjho blogu určite vedia ,že milujem dobré vôňe.Pre mňa ideálna vôňa je jemná,hravá a pritom svieža. Je dosť ťažké pre mňa najsť ideálny parfém :/ Teraz u mňa vedie Chloe o ktorej ste si mohli prečítať už v inej recenzii :-) Ale teraz vám dám nejaké typy ,kt. voňavky by som si objednala ja.



Jil Sander je vôňa ,kt. nemusí zaujať každého ale mňa zaujala :-) Vôňe sa krásne prelievajú jedna do druhej a krásne splývajú :-) Takže za mňa ano!

Druhá vôňa ,kt. ma zaujala je Lanvin-Marry me po ktorej túžim už nejaký ten mesiac,nielen ,že má   krásne  balenie ale vôňa je jemná taká ženská :-) 

Tretia vôňa,kt. ma zaujala je Flora by Gucci ,kt. som si chcela objednať k predplatnemu Elle ale premeškala som to :/ Teraz to ľutujem vôňa sa pomaly stáva legendárnou,vyrábajú sa 3 druhy,každá si nájde to svoje ;)

Štvrtá vôňa je Jeans women by Versace táto vôňa nie je žiadna novinka ale stará dobrá klasika,moja mama ju používala niekedy dávno a nevedela si ju vynachváliť takže dobrá voľba;)

Tak čo vy?Aký parfém by ste si vybrali z tohto eshopu?:-) Čakám na rady , vaša Ika :-)) 



You Might Also Like

8 komentárov

  1. Marry me krásně voní! :) gratuluji ke spolupráci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež gratulujem k spolupráci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem k spolupráci :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem :) Floru mám, a tu Marry me by som brala: )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. gratuluji ke spolupráci a tiše závidim :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hézké stránky..Podívej se prosím na moje a staň se členkou děkuji http://www.colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetky tie vône mám rada...:)))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)