Autumn perfumes

13:00

Giveaway vyhrali : lizzy-fashion@centrum.sk a sarenaf@zoznam.sk !! :-) Obom je už poslaný email ;) A balíky čakajte čo najskôr ! Gratulacia!:*



Ahojte! Dnes taký článok čo tu dlho nebol :-) Parfémy,no konkrétne na jeseň.
Neviem ako vy ale ja na začiatku jesene odložím moje citrusové vôňe a vytiahnem korenisté,drevité a sladké.Ked sa nastriekam so sladkou vôňou evokuje to vo mne pokoj,kľud a pohodu a teplo.A to v jeseni potrebujem:D Predstavím vám moje 2 jesenné stálice :-) a jednú novinku,kt. som teraz dostala :-)
Parfémy sú z www.parfums.sk

Každoročne otváram jesennú sezonu parfémom od Chanela a to Coco Mademoiselle,mám to najväčšie balnie 100ml a vydržalo mi jeseň,zimu minulý rok a ešte mi neubudla ani tretina :-) Mohli ste si o ňom prečítať aj tu : Coco Chanel Mademoiselle.
Tento parfém je trošku iná káva,nepoužívam ho v lete pretože je ťažký ale na jeseň a zimu je ako stvorený.Mám rada ked v jeseni voniam tak "žensky" a táto vôňa je to pravé,nie je najlacnejšia ale kto by to čakal ,že bude lacná je to predsa Chanel. Čo sa týka výdrže,je to asi len jediné mínus.Neviem ale podľa mňa mi vydrží maximálne 5 hodín. V škole ju už po 5 hodine vôbec necítim,inač má samé plus jak za flakonik tak za vôňu :-)

Druhá stálica na jeseň je : Lancome Miracle a vážne je to také miracle-zázrak. Táto vôňa je pôvodne mojej mamy ale rada si ju požičiavam.Ked som si ju striekla na ruku povedala som "fuuj ta je silná tu nechcem" ale asi po 10 minútach som z nej nevedela odtrhnúť nos. Vôňa sa zmenila na príjemnú ale napriek tomu korenistú vôňu.Výdrž je perfektná,cítim ju pokiaľ sa neosprchujem. Cena je síce 60€ ale za 100ml takže je to fajn :-)

A tretia novinka na jeseň/zimu 2012 je pre mňa : Paco Rabanne XS Black táto vôňa nie je novinka,ale pre mňa áno,dostala som ju od mamky ako darček a som unesená.Obsahuje nie len moje milované brusnice ale aj kakao,vanilku,drevo,pačuli a niečo z čoho som sa smiala "kýchavicu" :D:D Vôňa nie je sladká ako sa zdá z prísad.Je jemná a pritom taká hrejivá takže viem čím sa budem každé ráno striekať do školy/von. Kúpite ju za 35€ 80ml čo je perfektná cena :-)

Tak čo aká je vaša jesenná/zimná vôňa? Máte favorita? Vaša Ika :-)) 





You Might Also Like

5 komentárov

  1. Já používám sladké vůně celoročně :) je mi jedno, co je to za značku.. Koupím si to, co je cenově přijatelné a co mi voní. :)
    Výherkyním gratuluji, těším se na další giveway. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja používam na jeseň aj na leto sladké vône :) ale chanel by som raz chcela skúsiť
    strašne sa teším ika! a na ikonky klikám

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chanel mám, ale jen vyjímečně se tak voním :) Celkem těžká vůně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mojím jesenným a zimným je tiež Chanel, ale Chance :) úplne úžasný a neskutočne dlho drží :) v lete radšej presedlávam na niečo sviežejšie, tento rok mám Incanto Shine od Salvatore Ferragamo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také používám sladké vůně celý rok, mám ráda těžší vůně než svěží. Chanel vypadá skvěle, ale není pro mě cenově přijatelný :D

    http://diaryofmony.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)