Books wishlist

12:35

Ahojte dnes mám pre vás prichystaný zoznam knižiek,kt. si chcem čo najskor kúpiť :-)

Prvý rad zľava je legendárna knižka od Bobi Brown Make up manual je síce v angličtine ale to ma vôbec neodrádza od kúpi :) Nachádza sa v nej veľa rád ,kt. dokáže každá z nás využiť. U nás sa predáva od 30€ale bohužiaľ je všade vypredaná :( Takže ju musím najsť v zahraničí. :-)
Hned druhá je So šarmom Parížanky dalšie užitočné rady a oddychové čítanie presne také potrebujem na víkendy:) Chcem si ju objednať z internetu cca cena 15€ kedže u nás v Tescu stojí 20€ :D
A dolný rad zľava Sú to legendárne knižky od Lauren Conrad , 2 vlastním L.A Candy a Sweet little lies a teraz preložili do češtiny aj sugar and spice takže už sa naňu teším ;) cena cca 12€
Hned veľa je staronová knižka Style,kt. je legendárna! Chcem si ju kúpiť kedže je už k dostaniu aj u nás ( v angličtine) a rovnako aj Beauty je to novinka takže neviem kedy bude na trhu :) cena oboch je okolo 20€ :)

Čo vy čítate? Mate radi knižky?:-) Vaša Ika :)) 


You Might Also Like

6 komentárov

  1. So šarmom parížanky,to musí byť úžasná kniha,chcem vystihnúť nejakú zľavu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež by som chcela prečítať So šarmom parížanky, a tiež knihy od Lauren :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetky by som brala:D hlavne od lauren c.:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam Bobbi a Parizanku - Bobbi je super, dost som sa z nej naucila, ale to je tak u vacsiny tych knih - mne sa napr. co sa tyka licenia pacia knihy od Kevina Aucoina - ako tie su fakt spickove. Skus sa po nich poobzerat, ucia z nich aj na kurzoch :-). Hm, na tu Lauren narazam coraz castejsie, asi si to zozeniem aj ja - vdaka za tip ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)