Day after the party

14:51

Ahojte!:D Dnes len taký menej náročný príspevok recenzia:D Kedže 2 dni som skákala na Rocku pod kameňom! Bolo perfektne kabát,sabaton či metropolis škwor a iné :-) Perfektne bolo! Dnes si necítim hlas nemôžem sa hýbať :D a len ležím tak vám prinášam recenziu vecí,kt. mi pomáhajú po koncertoch:D Moja pleť po koncerte potrebuje oddych:D Zrejme ako každá oči mi napuchli z alergie a to,že som si nanich dala čiernu linku im tiež nepomohlo a kedže som mala make up s lícenkou tak aj pleť dostala zabrať tak vám zrecenzujem 2 skvelé výrobky a to peeling a očný krém od www.mojahimalaya.sk,kt. vrelo odporúčam a sú skvelé! :-)

Ešte len minule som robila recenziu na značku Himalaja ale kedže ma výrobky úplne učarovali tak som sa nezmohla a objednala znova!:D Kedže som bola s bahennou maskou a krémom spokojná tak som chcela vyskúšať očný krém a peeling :-)


Marhuľový peeling,kt. som si objedna som si objednala zo zvedavosti kedže ja nejako peelingy nemusím lebo mi dráždia pleť,mám jeden od Clean and Clear , tak toto bola výborná voľba.
Peeling je krásne namletý,voňavý a neuveriteľne jemný k pleti. Stačí ho veľmi málo a krásne premasíruje celú pleť. Ma sa používať 2-3 krát týždenne a ja som ho vyskúšala zatiaľ 4 krát a vidím výsledky pleť je omnoho hebšia,čistejšia a čierne bodky na nose sa minimalizovali :-) Takže za mňa určite áno! :-) 

Očný krém som chcela vyskúšať aj napriek tomu,že netrpím kruhmi( chvalabohu ) ale preto lebo niekedy mám problemy so spánkom a ráno vstanem a moje očné okolie vyzerá uplne sivé a unavené. A toto ma presne čakalo o 3 ráno ked som prišla z festivalu a odlíčila sa:D Očné okolie bolo sivé kedže som nespala 2 dni poriadne. Ked som si naniesla krém tak som nič nevidela ale ráno ked som vstala tak očné okolie bolo také na,kt. som zvyknutá krásne a vypnuté :-) Redukuje to aj vrásky takže si ho bude požičiavať aj mamka:D:) Takže opäť áno! :-) 

Máte aj vy nejakú značku s ktorou ste tak veľmi spokojná ako ja s Himalájou?:-)
Napíšte mi vaše názory :-) Ja si idem ľahnuť do vane a odpočívať , majte sa krásne vaša Ika :)) 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. tuto značku neznám, ale v recenzi mi přijde zajímavá, určitě se na ni mrknu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja jsem tuhle znacku potkala v Intersparu a nemohla jsem se rozhodnout, jestli do toho jít nebo ne, prisla mi docela levna, na to, co slibovala...krom toho ty ajurvedske produkty byvaji drahe... ale po tvych pozitivnich zkusenostech to asi vyzkousim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Daju sa niekde zohnat vzorky? Inak Rock pod kamenom som svojho casu aj ja mala rada, bola to fajn sranda vzdy, aj napriek neznesitelnym horucavam :-).

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja chodím každý rok :-) je tam užasne :) aj ked včera bola zimmmaaa :/
      Nie vzorky niesu su len 75ml a 150ml balenia :-(

      Odstrániť
  4. Neznám tuto značku, ale ten peeling s emi moc zamlouvá, já meruňky i peelingy moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hey you got a beautiful blog dear.... love it... It would be great if you can visit my blog also....And also we can follow each other... follow me so that I can also follow you back...
    love,
    www.poetashwin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný článek. :) Jen neznám tuhletu značku!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)