Everyday minerals

12:00

Ahojte:) Stále ked som sledovala jak české ale aj zahraničné blogy stále som chcela vyskúšať tu úžasnú kozmetiku Everyday minerals :-) a ked som našla stránku ,kt. zasiela na Slovensko :-) a to www.pureskincare.cz neváhala som a vyskúšala minerálny púder,lícenku a tieň. Cena poštovného po českej republike je 64kč a na Slovensko 5€:-)
Eshop je veľmi priehľadný a určite si nájdete niečo aj pre seba ;)

Everyday minerals FACE je minerálny púder,neviem čo sa stalo v objednávke ale ja som si objednala pearl beige a prišiel mi natural ale ani ten nie je zlý,zľakla som sa pretože bol veeeeľmi tmavý ale na pleti sa krásne prispôsobí a kedže je rozjasňujúci tak to je len bod navyše ;) Kúpite ho TU za 339Kč :-) Cena je o trošku vyššia ako pri tých drogérkových ale kedže je minerálny stojí za to :-)


Everyday minerals CHEEK je minerálna lícenka,objednala som si ju v odtieni SPRUNG! ,kt. je v krabičke neuveriteľne rúžovy!:D Ale po nanesení vyzerá úplne PLUM :D taká fialová ale dá krásne vytieňovať na svetlú  . Ma krásny chladný podton :-) a vydrží fakt dlho,ja mám problém ,že s lícenkou vyzerám ako marfuša:D a rýchlo mi zmizne z tváre. Ale táto mi vydržala od rána do 17.00 bez pohnutia :-) Kúpite ju TU za 269Kč :-) Cena je rovnaká ako pri tých lepších lícenkach takže za mňa áno! :-)

Everyday minerals eyeshadow je minerálny tieň alebo skôr pigment. Ja mam v poslednej dobe slabosti na pigmenty:D Takže som si vybrala odtieň Jane Eyre čo je nude-bežovo-hnedá farba. Takéto farby milujem! Pretože stačí ňou párkrát prejsť po oku a vytvorí krásne nude líčenie. Výdrž s bázou od elfu bola cca 5 hodín zajtra mi má prísť báza od Zoevy takže uvidíte možno aj dlhšie ;) Kúpite ho TU za 219Kč čo je cena trošku vyššia ako pri pigmentoch čo som zvyknutá ale je perfektný! Ked hľadáte jemný nude pigment so zlatým shimmerom tak siahnite po tomto :-)
P.S Na fotke ho nie je veľmi vidno,už nech je september a mám Canon EOS 1100D .



Tak čo poznáte značku Everyday minerals? Objednávali ste niekedy niečo z Pure skin.cz ? :-)

Majte sa krásne, vaša Ika! :-) 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. krásná recneze, vyzkouším:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku znám, ale mám od nich jen tvářenku, která je úžasně pigmentovaná a stačí jí nanést opravdu málo... a hlavně na obličeji fakt vydrží, přesně, jak píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné, možná něco i objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, viem ze clanok bol piasny uz davno, ale kedze svet kozmetiky ma pohltil az nedavno, az teraz sa dozvedam o mineralnych makeup-och a everyday minerals. Na nete a blogoch som si o nich uz precitala viac ale nedari sa mi najst funkcnu sranku, ktora posiela aj vzorky a zasiela na Slovensko. Neviem ci je to len mnou ale mne stranku, ktoru aj ty spomynas nejak divne zobrazuje.......ak mas pre mna nejaku radu, vopred dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, stranka už zrejme nefunguje :( Takže ti asi nebudem môcť poradiť..
      jedine niečo zo zahraničia:(

      Odstrániť

Ďakujem za komentáre :)