Face products 1

15:49


Malé info rada by som predala pár kabeliek,pár kúskov oblečenia asi spravím jeden post :) Mali by ste zaujem?:) Bolo by tam ta milovaná " rocco bag " ale aj iné kúsky oblečenia čo vy nato?:-)

Ahojte dnes som pre vás pripravila recenzie na 2 výrobky :) a jeden z nich je odličovač od Lorealu Tonique Veloute Hydra Confort ,kt. môžete zakúpiť napr. na www.krasa.cz :)


Nevedela som ako mám priblížiť odličovanie s týmto odličovačom tak som si zobrala na pomoc ceruzku na pery od Nyx v odtieni Deep purple,kt. som si čiarkla po ruke a snažila sa to odlíčiť prvé som na to použila odličovač od ryoru a neskôr tento od Lorealu :-)
Jemne navlhčením tamponikom som raz prešla po "čiarkanici" a sfotila :)
Ale prve vám niečo o tejto pleťovej vode napíšem je pre suchú a citlivú pleť a pleť jemne hydratuje,konzistenciou sa mi podobá ako keby v nej bola taká kvapka oleja,kt.hydratuje :) Krásne vonia jemne a zamilovala som si ju. A odličovanie bolo fakt veľmi príjemné ved pozrite ;)
Cena tohto odličovača je rôzna od 10€ vyššie :)

A druhý výrobok je môj obľúbený :) A to púder od Dermacolu toto je už moje tretie balenie. Stále som si kupovala odtieň 1 ale kedže je teraz leto zobrala som si odtieň 2 ale je vážne taký istý:D Cena je okolo 3€ a tvár je krásne jemná celý deň , púder vonia nádherne a má krásny krajkovaný vzor :))
Tak toto je prvá časť :) druhá časť bude o porovnaní moji riaseniek :-) Aký odličovač je váš obľúbený a aký púder ten naj? :-) Vaša Ika :-)) 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Tak odlicovace si stale kupujem od Garnier, cena je nizka a pekne vsetko odlicia, aj vona sa mi paci. Ale vynikajuci bol aj od Mary Kay taky svetlo ruzovy, bola tam olejova zlozka.
    A puder mam od Rimmelu Stay Matte a este Max Factor Creme Puff. Dobre su obe:) Ten Dermacol vyzera velmi pekne, hlavne dizajnovo:P Urcite raz vyskusam, ked mi moje dojdu:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super recenze :) Já používám pouze micelárku od Ziaji na odlíčení a 100% spokojenost :) Garnier mi nevyhovují, štípou na pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jj loreal odličovač jsem zkoušela, je fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. parádna recenzia :D a sprav sprav možno si niečo od teba kúpim:D máš super štýl:P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne na odlicenie najlepsie sluzi Micelarka od Dermacolu - ako seriozne z tych, co som zatial skusala, tak moju plet odlicuje najfajnejsie :-). Ale este ich mam niekolko pred sebou, tak nehovorim hop :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento púder používam aj ja, a som s ním tiež veľmi spokojná, škoda len, že tá čipka na vrchu nevydrží a nevyzerá tak krásne celý čas. :) Pozývam ťa na svoj giveaway ak máš chuť :) http://bobinkal.blogspot.sk/2012/08/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nice blog.Thank You.

    I follow you.Please follow me.Bye honey.
    My fashion blog
    http://satinfan.blogspot.com
    Bloglovin
    http://www.bloglovin.com/blog/3752688
    Polyvore
    http://cerenbil.polyvore.com
    Pinterest
    http://pinterest.com/zorro007

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)