Himalaya Herbals

13:00

Ahojte! O značke,kt. vám dnes predstavím ste už možno počuli možno nie,ja som si túto značku obľúbila pretože sa drží hesla Za málo peňazí veľa muziky tak som si objednala 2 výrobky na skúšku. Eshop nájdete http://www.mojahimalaya.sk/ .
Kozmetika je prírodná a má 100% rastlinné účinky,viac TU .
Ja som si vybrala 2 výrobky,prvý z nich je :

Čistiaca bahenná maska - 75 ml

O tejto maske som už čítala na viacerých blogoch a ked som si prečítala,že absorbuje mastnotu a odstraňuje čierne bodky veľmi som sa potešila a už ležala v košíku:D 
Balíček mi prišiel po pár dňoch krásne zabalený,po otvorení ma zaujala vôňa čakala som smrad:D Ale vôňa bola jemná a vôbec nie nepríjemná. Naniesla som si ju na tvár a po pár minutách začala tvrdnúť bola to celkom sranda:D Ked som ju potom zmyla pleť bola krásne matná a vyčistená,pleť mi dokonca ostala matná aj další deň a to som mala na sebe len make up a nepotrebovala som púder!:-) Cena bola za 75 ml 4,90€ ale ponúkajú ju aj v 150 ml balení a ked mi táto dôjde siahnem po 150 ml balení :-)
Pleť je krásne vypnutá taká zdravšia a jemnejšia a odstránenie čiernych bodiek zatiaľ veľmi nepociťujem ale možno po viacerých použitiach príde aj to ;)


Himalaya Herbals Acne-n-Pimple Cream

je druhá vec,kt. som si kúpila každý rok v lete používam čo najľahšie krémy alebo skôr gély kedže moja pleť sa v lete leskne ako diskoguľa:D A kedže mi môj obľúbený gel,krém od Dermacolu došiel a Bioderma hydrabio mi v lete nerobí najlepšie tak som si našla tento na himaláyi :-)
Zaujal ma tým,že má rovnaké vlastnosti ako môj od dermacolu redukuje akné,ošetruje a je antibakteriálny a tento k tomu krásne chladí pleť :-)
Píše tam ,že sa aplikuje len na postihnuté miesto ale to by som nebola ja ,že by som si ho nenaniesla na celú pleť a aj tak je perfektný! Krásne matuje a tak krásne chladí:D Och! Krásne redukuje začervenanie na lícach,kt. mám dosť viditeľné a hojí aj akné :) Cena je 8,96€ za 30g čo je dobrá cena :)Určite odporúčam ;)

Čo vy máte skúsenosti s touto kozmetikou?Máte ju radi? Vaša Ika! :-) 


You Might Also Like

5 komentárov

  1. vidím prvý krát túto kozmetiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touhle kosmetikou sem se ještě nesetkala, ale asi ji vyzkouším:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této kosmetice slyším poprvé, ale podívám se :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je super mala som od nich sampon a balzam s protiherpesovymi ucinkami este aj mam a musim si zaklopkat fakt pomaha, ja mavam zimnicu asi 5x do roka, poslednej dobe som bola 2x prechladnuta a este som zimnicu nemala a ani mat dufam nebudem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež som to počula prvý krát ale vyzerá to dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)