Jeans

11:00

Ako môžete vidieť v menu je nové okienko SHOP :-) Pridávam tam veci ak si niečo vyberiete napište správu na facebooku alebo tu komentár :-) Cena nie je fixná,vieme sa dohodnúť;) Pri viac veciach,poštovné zdarma ;)

Ahojte kedže prichádza jeseň určite každá z nás zháňa nové rifle.A v obchode trpíme kedže " tieto sú mi dlhé,tieto krátke,tieto veľké" aaa máme to problémy,že?
Dnes som si pre vás prichystala rifle,kt. sa mi najviac páčia a aké budem nosiť v jeseni :-)
Všetky rifle sú zo stránky www.deina.sk,kt. už všetci poznáte a ich veci som si raz-dva zamilovala ;) Určite stránku omrknite ;) Milé jednanie,rýchly servis,kvalitný tovar,dostupnosť na sklade.


     
  1. 1.Po prvé túto sezonu budú fičať ako každy rok roztrhané rifle sama už ich mám pár v zásobe a jedne aj z www.deina.sk , každá z nás by mala mať aspoň jedne kedže sa hodia nie len k lodičkám ale aj k botaskám či čižmám.
  2. Svetlé rifle,sú vlastne ako droga,každá z nás ich potrebuje a aj vynosí,sú nadčasové a milujeme ich! :-)
  3. Budú fičať jeggins a rifle uzkych strihov. Ja jeggins milujem pretože sú pre mňa ako tepláky.Cítim sa v nich pohodlne a v pohode ich môžete kombinovať s hocičím ;)
  4. Ďalej pokračujú v mode farebné rifle ako červená,horčicová,vínová či sivá. Ja sama mám vinové aj horčicové rifle už kúpené teraz zháňam sivé a asi si kúpim tieto z www.deina.sk.
  5. Rifle so zdobením,tieto rifle si budú môcť dovoliť ženy s dokonalou postavou kedže vieme ,že tieto rifle so  zdobením vedia byť "zlé" a vedia ukázať aj to čo chceme zakryť.
  6. A nesmieme zabudnúť na naše drahé aladinky? Máte už nejaké? Ja som si ich v lete veľmi obľúbila v jeseni tiež nebudú na zahodenie;)
  7. Boyfriend jeans je totálny trend,kt. zasiahol mnoho dievčat ale ja mu stále neviem prísť na chuť. Sú to klasické ako keby mužské rifle,máte ich radi?


A nezabudnite k jednoduchým jeansom jednoduché doplnky zvoľte bud to jednoduchý náhrdelník alebo veselé pávie nášnice :-)


Tak ako dievčatá? Aké rifle budete nosiť vy? Vaša Ika :-)) 
(nezabudnite kliknúť na banner)

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já ráda barevné "jeany", většinou z jemného materiálu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. beautiful earrings :) I'm following you on Bloglovin too :) and I already follow on GFC :)

    http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nejradši mám úzké džíny základních odstínů:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)