Púštny kvet

13:55

Ďakujem,že ste mi držali palce! Všetko dobre dopadlo,som živá a zdravá a šťastná! :-) 
Ahojte tak dnes tu mám pre vás post opäť o knižke no tentokrát o knižke Púštny kvet,tento príbeh každý z vás pozná Waris Dirie je dievča z Mogandišu,kt. sa stane modelkou a porozpráva svetu svoj príbeh čím všetkým si v živote prešla.
Knižku som si objednala zo stránky www.gorila.sk,kt. má aj facebook stránku : www.facebook.com/Gorila.sk určite sa pozrite majú užasne knižky a určite si prídete na svoje :-)
Táto knižka je jedna z mojich naj! Už som si ju prečítala asi 5x a nikdy ma neprestala baviť.Ten príbeh je dokonalý a obdivujem ju ako ženu.
Knižka je krásne zviazaná v žltom obale a dobré sa číta,je to taká napínavá knižka ja som ju prečitala za 1 deň :-) Mám aj pokračovanie ale o tom nabudúce ;)

Máte obľúbenú knižku? Zajtra vám napíšem o ideálno parfeme na jeseň :-)
Vaša Ika! <3 

P.S V 101 drogérií je akcia na NYC kozmetiku ked nakúpite nad 4,99€ dostanete taštičku zadarmo :) a v akcii si aj 60s. laky od Rimmelu tak som si vzala tento fialovy!:)



You Might Also Like

4 komentárov

  1. Taková akce by se mi také líbila :) Já ráda všechny knihy, nemohu říci jen jednu oblíbenou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pustny kvet som videla iba film, ku knihe som sa zatial nedostala :-). Ja som strasny knihomol a v podstate odjakziva citam jednu knihu za druhou, neviem ci som mala vobec obdobie, kedy som nemala rozcitane vobec nic... takto ma ale ziadna oblubena nenapada, sakra. Ked som bola mladsia, tak som oblubenych mala niekolko, ku ktorym som sa stale vracala... teraz citam stale nejaku novu, mam pocit, ze je prilis vela este neprecitanych knih a prilis malo casu na ne :-D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. knihu mam rada a mam ju az dvojmo, jendu s podpisom autorky ;) je ovela lepsia ako filmove spracovanie...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)