Tunics

10:50

Ahojte dnes mám pre vás článok o tunikách.Moja prvá tunika bola krásna fialová na svadbu mojej tety :-)
Niektoré odvážne ju nosia bez riflí/legín a niektoré zas s nimi. Ako viete tuniky ked sú dobrého strihu vedia krásne vytvarovať postavu,dnes vám dám tip na tuniky z mojej obľúbenej stránky www.deina.sk , kt. opäť nesklamala.
V rubrike TUNIKY sa nachádza mnoho druhov tuník,kde si určite každá z nás vyberie,ceny tuník sú od 15€ do 44€:-) Záleží na vás,dosť ma prekvapilo ked som našla tieto tuniky aj na iných stránkach a cena bola 2x vyššia. Takže túto sa fakt oplatí objednať ;) Kedže sa blíži škola tak aj ja som si jednu objednala a to konkrétne TúTO lebo ja som zástancom jemných a svetlých vzorov :-) ale pre milovníčky farieb sa tam tiež niečo nájde , pozrite sa sami ;) Prichystala som vám nejaké obrázky a určite ak máte nejaké otázky obrátte sa na personál sú ochotní a rýchli takže poradia ;) Takže TATU tuniky pre vás.






Chceli by ste malú giveaway s týmto eshopom?:-)

 Ano? Tak klikajte na tento banner :-) 

Tak čo ste zastáncom tuník? Máte ich radi? Nosíte?
Poznáte deina.sk ? alebo poznáte tatu tuniky? :-)
Vaša Ika :-)) 

You Might Also Like

4 komentárov

  1. sranduješ? Milujem tuniky :-)
    tie tato tuniky ma zaujali idem si nejaké vypozerať a na narodeniny si nejakú objednám ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou pěkné:) mám ráda takové hladké materiály, a když je to tak barevný, to je ještě lepší :)) nosila bych i jako šaty i k legínům :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si samu seba velmi rada predstavujem v tunikach, len zial nikdy som nenasla taku, ktora by mi fakt pristala :'(. Na tu stranku sa skocim pozriet, snad sa nejako inspirujem :-). A giveaway chceme! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)