Vivaco 1/2

13:38

Pár týždňov dozadu sa somnou spoločnosť Vivaco dohodla na spolupráci a poslali mi krásny uvítací balíček ;) Obsahoval denny norkový a mandľový krém a jeden krém proti vráskam a jeden cestovný a 2 telové mlieka :-) Recenziu som rozdelila na 2 časti :-) Teraz bude len 1 časť môžete sa tešiť aj na druhú ;)
Nejaký ten týždeň som ich testovala aj s mamkou a moje hodnotenie vám teraz napíšem :)

Vivaco je prírodná kozmetika kde si každý nájde to svoje od tea tree oleja,norkove krémy,mandlové a konopné oleje či kozmetiku s hadím jedom.

Výživný mandľový krém je prvá vec z balíku,kt. je maximálne hydratačný,mastný a veľmi príjemný. Kedže som opäť nastúpila na kolobeh tabletiek aby mi pomohli na pleť,tak sa mi pleť celkom vysušila a tento krém bol výborná alternatíva Nivei. Používam ho každý večer.Po pár dňoch moja pleť nie je vysušená ako bola minulý rok takže spokojnosť :-)

Hydratačný norkový krém je druhá vec z balíku a je to tak isto hydratačný krém ale kedže je trošku ľahší ako ten prvý tak ho používam normálne pod makeup :-) Je príjemný,svieži a krásne vonia :-)


Výživný mandľový krém v tube je moja pomôcka na cestách,nosím ho so sebou ked niekam cestujem a používam ho aj na ruky či lakte.Má rovnaké účinky ako prvá alternatíva.

Nočný hydratačný krém bol pre mamku kedže vyhladzuje vrásky a mamka ho poctivo použivala každý večer.Samozrejme ,že jej vrásky nezmyzli :D Ale ráno vstávala s krásne vypnutou pleťou :-) Takže za tú cenu sa oplatí ;)

Čo vy používate  mandľové či norkové krémy? :) Poznáte vivaco? :-) S pozdravom Ika :-) 

You Might Also Like

5 komentárov

  1. mandlový krém v tubě mě zaujal :)

    http://diaryofmony.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikdy jsem o těchto produktech neslyšela, ale podle tvé rezence jsou super. Ale ještě bych možná doplnila ceny, abych kvůli nim nevysypala celou pokladničku :D!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mnadľový krém v tube je môj najobľúbenejší. Kupujem ho už asi 4 roky a nikdy na neho nedám dopustiť. Keď ho firma AB prestala vyrábať tak som bola zúfala, že som si nakúpila z eshopu zásoby asi piatich :D Som rada BT ma krém ktorý je presne taký istý ako ten od AB

    http://msabigaill.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)