Zoeva

20:39

Ahojte baby! Dnes mám pre vás takú malú recenziu na značku Zoeva, táto značka je legendárna a myslím si,že ju každá z nás pozná.Vyrábajú paletky,pigmenty,podklady,štetce a iné :-)
Ja som si vybrala malý stippling kabuki a bázu pod očné tieňe. Kozmetiku zakúpite TU :)



STIPPLING KABUKI
je prvý výrobok,kt. som si objednala kedže v sade 31 štetcov mi môj vysnený kabuki neprišiel.Tento štetec je vhodný jednoducho na čokoľvek,dá sa s ním krásne zapracovať make up ale aj púder či lícenka.Je maličký a pritom tak krásny a jemný! Uplne som si ho zamilovala :-) A určite mu kúpim nejakého kamaráta:)
Cena je 7,20€ čo je adekvátna ku kvalite ;)

EYE PRIMER
je druhá vec a absolutná nevyhnutnosť! Ja som predtým použivala bázu od elfu a od essence ale túto nevymením už!:D Je perfektná žiadne trblietky krásne krémová a výdrž? 12 hodín bez problémov :-) Vydržala mi líčenie na rock feste ( čo som tancovala celú noc ) bez pohnutia do rána :-) Je perfektná a za cenu 4,80€ nie je nad čím uvažovať ;) Trošku mi nevyhovovalo balenie v kelímku ale zvykla som si :)

Ako môžete  vidieť môj foťák stávkuje a ja s nadšením čakám na september kedy príde zrkadlovka a natočím aj video! :-) Sľubujem:)
Čo vy a Zoeva? Poznáte? Majte sa krásne vaša Ika :-) 

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Oba produkty vyzerajú skvelo,najmä výdrž tej bázy sa mi páči

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zoevu neznám, ale vypadá super podle recenze:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůbec tuto značku neznám, ale kabuki je úžasný štětec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. od Zoevy nič ešte nemám:D ale viem že sa mi páčila taká paletka na oči a štetce:)

    Petush

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)