Češky pozerajte!!

10:00

Ahojte dnešný článok je na tému lacné parfémy z parfums.cz :-) Dnes zahrám na nôtu mojim českým čitateľkám kedže ich nechcem zanedbávať :-)) Takže dnes typ na "levné parfémy".

Elizabeth Arden Green Tea Tropical  bol môj prvý parfém :-) Stále sa krásne usmejem ked tu vôňu cítim,je taká jemná,dievčenská a hodí sa celoročne :) Cena je 260kč! a výdrž je výborná,vydrží celý deň :-) Z vôňe cítím čaj,magnoliu,liči a je to taká svieža vôňa :-)

Balenciaga Rumba  o balenciage ako kabelke ste si mohli prečítať u známej bloggerky Pavlínky a ja mám pre vás voňavku! Túto voňavku od našej rodiny dostala moja babka a stále ju nosí a veľmi si ju obľúbila.Ja tiež,stále jej ju kradnem.Je dosť sladká a ja také nerada,ale táto je jemne sladká,cítiť z nej maliny,slivky,vanilku,med a jasmín :-) cena je teraz v akcii 363kč! a my sme ju kupili babke za 20€ :D Máte to v česku lacnejšie,no..

Paris Hilton Woman  Hmm,neviem či nejaká čitateľka má rada Paris Hilton,ja ju nejako nemusím ale táto vôňa sa jej vydarila;) Prvýkrát som ju zacítila u kamarátky,kt. prišla z Ameriky a doniesla si ju. Odvtedy je to moja kabelková vôňa a nosím ju so sebou stále :-) Výdrž nie je svetoborná,ale 5-6 hodín vydrží :-) Vôňa je taká jemná broskyňová s kvapkou jasmínu :-) Raz ju uvidite v poste "what is in my bag" . Cena je 344kč,takže nemáte prečo váhať ;)

Estee Lauder Sensuous  je dalšia vôňa,túto vôňu mám len vo vzorke ale je na mňa príliš sladká,kamarátky si ju veľmi obľúbili a pýtali sa naňu :-) Je to drevitá vôňa,cítim z nej jasmin a vanilku ale vyvoláva vo mne pocit tepla:) Teraz je v akcii za 625kč takže ked máte radi sladké vôňe tak toto je pre vás to pravé:-)

Nikos Sculpture Delicate Fleur  je dalšia vôňa,kt. som voňala v parfumerií a padla mi do oka už dávnejšie ale nejako som naňu pozabudla.Hruška,mandarinka,tulipany--> sviežosť jari zaručená,určite si ju kúpim v jari a za cenu 328kč nie je čo riešiť!:-)

Victoria´s Secret Very Sexy  je vôňa aká tu ešte nebola je ostrá,korenistá a pritom zaujímavá,už z názvu plynie ,že je to provokatívna vôňa veeeľmi sexy. Túto vôňu používa moja kamarátka už nejakú dobu a nevie si ju vynachváliť a teraz je v akcii za 730kč :)

Cartier Délices de Cartier Eau Fruitée  je vôňa,kt. som mala dávnejšie ale len kvôli tomu,že obsahuje rebarboru,kt. tak veľmi milujem! :-) Vôňa je letná a svieža,takže kto rád svieže určite táto :-)
cena v akcii 779 kč :))


Tak čo dievčata poznáte tieto parfémy? Vaša Ika! :-) 

P.S ( Foťak je bez nabíjačky,kt. sa nenašla odkedy maľujeme:D,takže fotky sú len z internetu :( ) .



You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za komentáre :)