Crabtree&Evelyn

13:00

Ahojte dnes mám pre vás prichystaný neuveriteľne voňavý post! Jedna sa o značku Crabtree&Evelyn je to anglická značka odporúčam sa pozrieť na ich web : www.crabtree-evelyn.cz.
Ked mi prišiel balíček už cez pásku bolo cítiť tu nádhernú vôňu.A ked som ho rozbalila tak vôňa ma doslova "omámila" a nevedela som čím mám začať :-)
Prišlo mi telové mlieko z avokáda a oleja :) scrub z citronu,koriandra a medu a ako vzorky som dostala malý sprchový gel z granatového jablka a 5 vzoriek krémov o ktorých vám napíšem nabudúce,kedže ich treba poriadne otestovať ;)
Niečo málo o značke značka C&E je na trhu už vyše 40 rokov aby robila ľudom radosť, v ich rozsiahlom sortimentne si každý nájde to svoje od telových mliek,cez krémy a iné radosti :-)

Avocado Body Lotion  je prvá vec,nie len ,že balenie bolo prenádherné! ale aj fľaštička je krásna.Má malú pumpičku,kt. si nadávkujem presne podľa potreby. Vôňa je tak neuveriteľne príjemná,ach mňam!Pripomína mi kondicioner od LUSH jungle :) Cítim tam olivy a avokado a kedže obsahuje aj bazalku,olivový olej a bambucke maslo tak krásne hydratuje.Ďalšie plus je,že telové mlieko je BEZ bez barviv, parabenů, ftalátů, minerálních olejů a propylen glycolu .
Ked som sa namazala týmto telovým mliekom po sprche celú kupelňu zasiahla príjemná vôňa a hned si ho požičiala aj mamka:D Pleť neuveriteľne krásne hydratuje,osviežuje a dnes ráno som sa zobudila s tým,že cítim vôňu olív na tele:) Určite odporúčam cena za 250ml je 560kč. Čo je pomerne dosť ale ked si človek chce niečo "drahé"vychutnať siahnite po tomto telovom mlieku :)

Citron Body Scrub  je druhá vec a je to scrub,kt.sa ma používať pri kúpeli. Stále na takéto veci ako sú telové peelingy zabúdam ale kedže tento bol tak neuveriteľne voňavý tak som ho hned včera použila.Je biely a má v sebe maličké semiačka,kt. krásne masírujú pokožku. Čo sa týka vôňe je silno citrusová a krásne osviežujúca. Taká mňam,mňam vec :) Určite odporúčam cena za 175g je 495kč. Cena je opäť vyššia ale tak raz za čas? Prečo nie :-) 

Pomegranate Bath & Shower Gel  je posledná vec,kt. dnes zrecenzujem,mám len maličké 50ml balenie.
Je sprchový gél, bez - bez parabenů, minerálních olejů a propylene glycol.
Stačí ho vážne vážne len kvapka a silno napení.Vôňa je taká sladká pripomína mi cukríky bompary :) Určite si ho potom objednám v plnom balení :-)) 
<--vzorky
Tak čo poznáte značku C&E? Máte ju radi? ja určite áno! Vaša Ika! :-)

Načo sa môžete tešiť?


  • náhrdelník,náušnice a giveaway s Femme fashion
  • http://abbeydawnobchod.sk/ 
  • recenzia na obchod z mimibazaru.
  • Ako pleť pripraviť na jeseň.
  • MUA kozmetika.
  • článok z www.deina.sk 

You Might Also Like

1 komentárov

  1. C&E mají úžasně voňavučké věci... si brousím zub na jejich Summer Hill tělové mléko, nebo Granátové jablko. Ale když tu tak chválíš i to Avokádové... musím ho aspoň oňufat! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)