Urban Decay

12:00

Ahojte kočky! Tak týždeň ubehol a ešte "pár" nás ich čaká.Celý týždeň som bola nonstop v pohybe dúfam,že to bude cez víkend lepšie.
Dnes som si konečne sadla a napísala recenziu na jednu z 2 paletiek čo mám od Urban decay.
Nikdy som túto značku neskúšala ale kedže máme na slovensku stránku : www.kvalitnakozmetika.sk tak som ju konečne mohla vyskúšať,pôvodne som chcela naked,ale tú nemali tak som siahla po týchto 2 a neľutujem :-)
Vopred sa ospravedlňujem ale na fotke nie je 24/7 ceruzka,je to klasická čierna ceruzka,keby niečo ;)

Takže paletka poteší oči doslovne. Pretože už len to balenie je nádherné balenie je krásne papierové čierne so vzorom páva ladene do modro-čierna. Po otvorení krabičky na nás vykukne zrkadlo a 6 nádherných farieb. Napíšem niečo o farbách.
Konzistencia je doslova máslovitá čo je užasne a namaľované oči mi vydržali celý deň bez pohnutia samozrejme s bázou od Zoevy.
SNATCH : je prvá farba ako jediná obsahuje jemné trblieky je to taká telová až nude farba veľmi pekná,dá sa dobre vrstviť až do tmavej hnedej.
MILDEW : mi bola najmenej sympatická je to taka kaki zelená farba, ale ked som ju vyskúšala bola som veľmi prekvapená farba je krásne matná s fakt minimálnym shimmerom a nie je to zelené je to taká hnedá s odleskami do zelena.Niečo podobné ako smaragd.
FLASH : Je fialová,ja moc fialovú nepoužívam ale túto som si obľúbila dá sa krásne vytieňovať na úplne tmavú fialovú ale aj na lila fialovú;)
PAINKILLER: No ja a modrá farba,nepriatelia od mala.Modrý tieň bol môj prvý tieň :D Ale toto je iná modrá  je to taká tyrkysová! Miestami obláčiková s úplne jemným strieborným shimmerom.
SMOG:Je legendárna farba,myslím,že sa nachádza aj v naked paletke je to taká krémová tmavohnedá bez shimmeru :-)
TOASTED : Je moja obľúbená na denne nosenie kombinujem ju so snatch s krásne rozjasní oko je to taká cappucino farba veľmi jemná a svetlá.

Cena jednej paletky je rôzna v eshope kvalitnej kozmetiky je za 25€.


 Môj kozmetický arzenál na prvý školský deň :D :-)
Bežné líčenie do školy s UD plus hnedá linka z Avonu :) len toasted z UD.  Mrzí ma kvalita tejto fotky(fotené ipodom),bolo to líčenie na prvý školský deň boli to jemné dymové oči s linkou , použila som z UD snatch,toasted a smog.



a tu mate vzorkovník.Tak čo vy nato poznáte UD? Máte radi túto kozmetiku? Chcete recenziu aj na druhú paletku?:-) Vaša Ika :-) 

*Paletky poskytla do recenzia http://www.kvalitnakozmetika.sk/

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Krásná paletka :)Recenzi určitě chceme, moc se těším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Momentik... ako sa vola ta paletka? Neviem to nikde v texte najst - to je ta Feminine? A aku druhu si kupila? Pochval sa, ja UD velmi rada :-).
    PS: Farby su krasne, vlastne ako vsetky UD ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj nie je na nej napísané :( femine je tá druhá vedľa na tu bude recenzia nabudúce :)

      Odstrániť
  3. Krásné :) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)