Vans

16:00

Ahojte,konečne doma!! Ešte je len streda a ja už víkend,cez víkend budem veľa plánov a spisovať čo mi treba do Anglicka ( odchádzam už o pár dni,bližšie info cez víkend ) a musím ešte povybavovať veci a napísať pre vás nejaké články,chystám sa aj na koncert v susednom meste ale uvidíme či to vyjde,v nedeľu otvárajú v susednom meste obchodné centrum! Takže tam určite budem:D Aj ked som si dala sľub že pokiaľ nepôjdem do UK si nič nekúpim,takže šetrím!:D Potom vám ukažem aj UK wishlist!:)
Aaaale späť k téme! Včera mi prišli balíčky!! Knižky a kabelky ( o tých nabudúce) a dnes mi prišli moje vytúžené vansky! <3
Klasické,čierne Vans authentic som už chcela nejakú dobu ale stále som sa nevedela dokopať si ich kúpiť až som ich videla na mimibazare za normálnu cenu tak som objednala. Smiešna náhoda ale bola to tá ista pani od ktorej si objednávam stále moje milované conversy!<3 Pani Katka P. je zrejme ta najlepšia žena na svete ( po mojej mamke:)) fakt , už mam od nej 2 conversy a teraz tieto vansky,určite si kúpim aj červené! Kvalita perfektná,zaručená originalita a milý pristup? Čo môže byť lepšie? Určite odporúčam!!

Takže opäť skvelý nákup na mimibazare :-) Vaša Ika! <3 



Spravila som malé video , môžete ho stiahnuť TU.






You Might Also Like

13 komentárov

  1. Ja idem do Anglicka 5.10 :) Ja pomaly spisujem.čo si tam chcem kupiť,kozmetika hlavne :D oblečenie je samozrejmosť, nemáš nejake tipy ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ste zlatíčka dievčatá!:)
      Ja idem 7.10:-) Možno sa uvidíme ;)
      No určite navštiv primark:D Ja tam zavitam stale a odchadzam so 4 plnymi taškami a platim dokopy 20 libier:D Potom H&Mko je oveľa lacnejšie tiež zara či pull&bear :)
      Nezabudni na užasne starsbucks či forever 21 a z ulic určite oxford street je tam veľka predjna MAC! Kde planujem pustiť peniaze!:D Inač kozmetiku nakupim v sephore a určite sa zasobim Carmexom:))

      Odstrániť
    2. A to máš nejaký zájazd alebo? Ja idem z jednej školy ako zajazd, a je tam zahrnute aj Pariž, Luxembursko aj brusel :) no tešim sa moc, dakujem za tipy, pekne si ich idem zapisať :) Primark to určite, (ako vidim tak si budem mueisťe veľa penazi zameniť :D) Jeej MAC ma potešil :).. Ďakujem za tipy :)

      Odstrániť
    3. Ja chodim každy rok na strednej :) zo školy chodime na tyždeň mame v tom aj školu doobedu a poobede program ako nakupy a pamiatky:))
      jeeej tak to si uži! <3
      Ja milujem anglicko a nakupy v ňom ešte viac:)) stale pustim veľa peňazí ale neľutujem a zabudla som LUSH je tam o polovicu lacnejši:))

      Odstrániť
  2. úžasné,so zvedavá na wishlist UK :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jsou boží! taky bych chtěla do anglie :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Video mi nejde spustit. :(
    Do obchodu Paní Katky se určitě mrknu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tesim sa s tebou - Vans je jedna z mojich oblubenych znaciek a konkretne tento model je nehynuca klasika ;-). A uz teraz som zvedava na tvoj nakup z UK ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jsou dokonalé!

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)