Happy Saturday

14:49

Ahojte krásky! <3
Máte tu konečne sobotu:) Ja som včera strávila den s kamarátkou a začínajúcou bloggerkou Nikou určite sa na ňu chodte pozrieť :) Pozerali sme film a robili sme líčenia,kedže ju budem maľovať na stužkovú na ktorú ide o 2 týždne :) Pozerali sme projekt x a kecali:D:) Dnes ráno som pratala,prakticky doteraz na obed si dala lososa a teraz vám píšem článok:) O taký mesiac bude decká izba už prerobená tak spravím roomtour :) aleeee dnes sa budeme rozprávať o ďalších výrobkoch,kt. som dostala na recenziu od Ryoru :) V minulom článku som vám predstavila 2 výrobky a teraz prídu na rad dva ďalšie a najlepšie! <3 




Prvý produkt je Skľudňujúce sérum pre intolerantnú pokožku.
"Je to neparfumovaný,nemastný gél,kt. obsahuje physalis (machovka), panthenol, zinc pyrithionu, prímorský harmanček (Sea mayweed) morské riasy a je určený na liečenie intolerantnej pokožky."

Upokojuje podráždenú,svrbiacu a začervenanú pokožku,je vhodný pre každú vekovú kategóriu a je dermatologicky a klinicky testovaný.
-Tento krém som si vybrala na recenziu preto lebo sama mám fakt intolerantnú pleť,kt. je podráždená a po vyčistení červená,a kedže je aj zmiešaná tak sa hned po nakremovaní leskne.Ale tento krém mi veľmi pomohol! Aplikujem ho po odlíčení na pleť-rýchlo sa vsiakne,nezanecháva "mastný film" a je neuveriteľne príjemný,pleť nie je červená a krásne na nej drží aj make up ;) ( dobrý tip ) Má 50ml a cena je príjemných 5,20€ :-) Určite ked máte pleť ako ja si prídete na svoje ;) 


Druhý produkt je Depigmentačný krém .
"Pleťový krém špeciálne vyvinutý na pleť so sklonom k tvorbe pigmentových škvŕn. Ovplyvňuje pigmentové škvrny vznikajúce v dôsledku hormonálnych zmien, intenzívneho pôsobenia slnečného 
žiarenia a veku."
Tento krém je určený na pigmentové škvrny a používa ho mamka spolu s ešte jedným ďalším,kt.uvidíte nabudúce ;) Ja si tento krém kradnem každý druhý deň a aplikujem ho na jazvičky,kt. mi ostali na pleti a musím uznať,že sú viditeľne zosvetlené,takže ak máte rovnaký problém určite vyskúšať! <3 Oproti prvému krému je tuhší a nie taký riedky ale dobre sa rozotiera a rýchlo vsiakne :)
 Cena za 50ml je 6,65€ :-) 
Tak čo dievčatá? Pačila sa vám recenzia? Máte radi Ryor?:-) Vaša Ika <3 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. včerejšek s Niky musel být príma :) na její blog se určitě podívám
    na roomtour se těším :)
    a ty krémíky vypadají hezky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ryor je skvělej :) krásná recenze! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uznávam, že včerajšok s IKOU <3 bol naozaj úžasný, čo viac si môžem priať v piatkový večer jak zabávať sa s kamoškou :*
    /Pozývam na blog/- dúfam, že postupom času si každá z vás príde na svoje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milá Iko, Ryor! To bývala moje láska a skoro jsem na tuhle značku (po)zapomněla. Děkuju ti za připomenutí, budu muset oblídnout ta jejich voňavá pokušení v nejbližší drogérce.
    Měj se krásně anebo ještě líp ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Ryoru miluju mandlový krém, ale asi si budu muset pořídit i ten depigmentační krém, děkuju za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)