Tag 11+11

14:00


Ahojte kočky dnes som si pre vás pripravila TAG 11+11 do ktorého ma nominovali bloggerky ako napr. petush-book.blogspot.sk a iné :-) Tag pozostáva z 11 otázok,kt. sú predom dané od bloggerky a 11 faktov o mne :-) Takže ideme nato ;) 

1.Možno to pár z Vás nevie,ale celým menom sa volám Frederika :) Ika je moja prezývka ale volajú ma aj Fredy:):D 
2.Som závislá na časopisoch(elle,vogue,harper bazaar ) a knihách( momentálne matkin,hirax,lauren conrad).
3.Som strašný puntičkár.Všetko musí byť ako poviem:D A v mojej izbe je to tak isto,všetko má svoje mieste:) 
4.Zbožňujem nakupovanie či už oblečenia alebo kozmetiky( ach aké prekvapivé ,že?) nakupujem kedy môžem a kedy pustí peňaženka:D
5.Mám blbú povahu,nedokažem byť zlá na ľudí a nadávať im,no vlastne ja nenadávam vôbec,neviem nepríde mi to vhodné na dievča:D /samozrejme ked mám nervy tak je to iné,ale len málokrát/. Nedokážem na nikoho kričať ani nič podobné a niekedy to aj zneužívajú.
6.Milujem cestovanie,ja by som najradšej precestovala celý svet:D Ale najviac milujem Anglicko vraciam sa tam každý rok a fascinuje ma:) a chcela by som navštíviť USA:) To bude môj domov o pár rokov( dúfam:D) a je to asi divné ale som jedna z mála koho nijako neláka Paríž,neviem išla by som sa tam pozrieť ale nejako ma to neláka neviem proste len Eifellovka a to je všetko:D
7.Som veľmi bledá,mám nedostatok pigmentu,málo železa,veľa alergií a ked som bola malá mysleli si ,že som albín:D Som fakt veľmi veľmi veľmi bledá v zime skoro až sivá:D 
8.Snívam o tom ,že budem žurnalistka už fakt dlhú dobu,písanie ma veľmi baví,básničky píšem od malička a rada by som si tým v budúcnosti aj zarábala ( napr vo Vogue:D:D srandičky ma berú:D)
9.Milujem minimalizmus :D Niesom zástancom gýčových veci a nerada ich dostávam:D Takže ked mám narodeniny alebo iný sviatok darček si vyberám radšej sama:D:D
10.V škole neznášam matematiku/chémiu/informatiku :D áno chemia/matematika to je samozrejme,ale informatiku odkedy som na gymnáziu proste Lazarus(program na programovanie ) a ja nie sme kamaráti:D
11.Niekedy som milovala hello kitty :D:D A teraz sa k tomu vraciam,nie v takej "silnej" forme:D Ale kúpila som si adventný kalendár Hello kitty:D:D

No takže tu máte 11 faktov o mne :) a tu je dalších 11 otázok od Peťuš ;)

1.Aká je Tvoja vysnená práca a prečo? alebo Čím si chcela byť, keď si bola malá?

-Moja vysnená práca? Už som to písala,chcela by som byť žurnalistkou a písať pre Vogue svoj modny stlpček:D:) A ked som bola malá chcela som byť archeologička alebo letuška:D 
2.Čo máš na sebe najradšej? čo sa ti na sebe najviac páči...:) kľudne výzorová alebo povahová črta...:)

-Fúha,najradšej:D Asi moje vlasy pretože sú dlhé a pomerne aj dosť kvalitné a oči kedže sú viac farebné(zeleno-zlato-hnedé) :D a povahová črta? Som dobráčisko od kosti:D každému by som dopriala asi všetko :) ( no skoro každému:D)
3.Kebyže vyhráš jackpot minimálne milión dolárov, do čoho by si investovala?čo by si si kúpila ako prvé?

-No kebyže som vyhrala jackpot tak určite dom a do neho zariadenie aké by som chcela,to by ma bavilo:) a PSA!:D
4.Máš nejaké domáce zvieratko? a ak nie chcela by si?

-Mala som zlatú rybku Emanuellu1,2:D O tej vám raz porozprávam:D Ale veľa sa prežrala kamienkov tak umrela(išla dole záchodom a mne povedali,že ide na operáciu:D) a Emanuella 2 zomrela na starobu:D
5.Aká kuchyňa ti je blízka? Talianska, Francúzska atď...?:)

-Zrejme asi talianska ale aj čínska ale najviac mi chutia akékoľvek cestoviny a sushi:)
6. Ktoré krajiny by si chcela navštíviť a prečo?

-Usa je na prvom mieste kedže je to pre mňa sen už od malička,určite Španielsko kedže sa učím po španielsky a zrejme asi aj nejaké mestá ako Tokio,Taipei,Milano,Dublin,Pariž..
7.Aký darček by Ťa na Vianoce najviac potešil?

-Anything od Apple!:D Najskôr asi Iphone4s/5
8.Aký by mal byť Tvoj muž snov?

-Ak to čítaš mamka radšej tento bod preskoč:D No mal by mať dlhšie vlasy ale len také do tváre,nejaké super tetovanie(milujem tattovania na mužoch) vyšportovaný ale nie zase taká ta "gorila" vyšportovaná:D a nech je vysoký a nech má dobrý štýl :) Tento ma najviac dostal za poslednú dobu,poznáte takého? :-) 
9.Pizza alebo cestoviny? čo máš radšej...


-Oboje!:D mám rada skoro všetko ale nejako mi nechutí mäso,ked tak len kuracie:)
10.Aká je tvoja obľúbená farba?

-bežová,vínová,hnedá,čierna,biela,svetla rúžová.
11.Ktoré blogerky máš rada? :)
-Teba Peti lebo sa už dlho poznáme,dalej Timeu z beautytimej,pavlinu jagrovu,sabču z lostincloset,vivi z vintageblogu,Kriss,Verču,je váš veľa kočky:)



Ďakujem Vám ale ja nebudem nominovať nikoho kto chce tak odpovie na moje otázky:)
1/obľúbená kniha 2/Ideálny chlap 3/Čím chceš byť?4/Rada nakupuješ?Ak áno tak čo? 5/ Obľúbená farba 6/Obľúbené mesto 7/Obľúbený kvet 8/Ak by som mala nejakú schopnosť aká by to bola? 9/Obľúbená pesnička 10/Počítač/notebook? 11/3 veci čo na sebe miluješ :)

Tak majte sa zajtra na vás čaká príspevok ako sa starať o vlasy :) Vaša Ika! <3

You Might Also Like

9 komentárov

  1. moc pěkně vyplněný tag a super si to vymyslela s nominacemi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :) chcela by som sa ťa opýtať že či tá knižka The teen vogue handbook je dobrá ? alebo vlastne o čom je? :D Chcela by som si ju objednať len neviem či sa oplatí :D Veľmi by si mi pomohla :D vopred dakujem :D PS: Sorry že otravujem.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj neotravuješ!:) čitateľky sa majú stále pytať a mňa to moc teši :-) Určite sa ta knižka oplatí je pisana dosť zrozumiteľne anglicky:) sú tam typy obliekania,backstage modeliek a modne prehliadky :) taky zvazok teen vogue a vogue časopisov v jednej knižke:) je skvelá a stále si ju čitam dookola:)

      Odstrániť
  3. Jééj :DDDD ďakujem fakt :D hned si ju idem objednať :)) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :) Skvelý tag! Máš úžasné meno Ika alebo teda Fredy alebo Frederika :D Je úplne skvelé :) A čo sa týka kníh a časopisov závisláčim na nich aj ja :) milujem beletriu od browna, eca, folleta a mnohých ďalších :) cestovanie, ach skvelá téma, ja by som najradšej prešla celý svet, a stačil by mi na to jeden teplovzdušný balón, zásoby jedla a vody a nejaký ten kufrík s oblečením a kozmetikou musí byť :D a aby som nezabudla jeden fotoaparát s náhradnými baterkami :) Tiež ma láka žurnalistika akurát neviem či sa k tomu dostanem, treba mať kontakty ktoré ťa tam prešupnú a nie som si istá kde ich nazbieram, ale kedže ešte na gymnáziu niesom a čaká ma to až o chvíľu dúfam, že sa za tie 4 roky rozhodnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj :) Skvelý tag! Máš úžasné meno Ika alebo teda Fredy alebo Frederika :D Je úplne skvelé :) A čo sa týka kníh a časopisov závisláčim na nich aj ja :) milujem beletriu od browna, eca, folleta a mnohých ďalších :) cestovanie, ach skvelá téma, ja by som najradšej prešla celý svet, a stačil by mi na to jeden teplovzdušný balón, zásoby jedla a vody a nejaký ten kufrík s oblečením a kozmetikou musí byť :D a aby som nezabudla jeden fotoaparát s náhradnými baterkami :) Tiež ma láka žurnalistika akurát neviem či sa k tomu dostanem, treba mať kontakty ktoré ťa tam prešupnú a nie som si istá kde ich nazbieram, ale kedže ešte na gymnáziu niesom a čaká ma to až o chvíľu dúfam, že sa za tie 4 roky rozhodnem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)