#My skincare routine

14:14

Ahojte kočky dnes je nedeľa a ja som si pre vás pripravila príspevok akú pleťovú kozmetiku momentálne používam.
-Pleťovú kozmetiku pravidelne striedam kedže sa moja pleť mení,pretože beriem tabletky na úpravu pleti.Pleť už mám super!Bez akné,je normálna len mám mastnejšiu T-zonu a menšie jazvičky po akné na líci,preto chodím na chemický peeling.

  1. ODLÍČENIE: Na odličovanie používam pleťovú vodu Bioderma(Sébium a Sensibio).Ano,táto pleťová voda nepatrí k tým lacným ale za to vám vydrží dlho a stačí jej máličko.V zime som si obľúbila aj radu Sensibio,ktorá je pre citlivú pleť a v zime je pleť veľmi citlivá. Sensibio mám vo veľkosti 3x100ml a Sébium vo veľkosti 500ml.
  2. HYDRATÁCIA: Používam 2 krémy od Biodermy,jeden od Eurcerinu a jeden od Ryoru.Od Biodermy mám oba z rady Sébium jeden Pore refiner a Sebium AL. Pore refiner používam ráno pod make up a sébium AL používam večer ale ten striedam s gélom od Eucerinu Dermo Purifyer. Na jazvičky si následne nanesiem Depigmentačné sérum od Ryoru a ráno sú jazvičky skoro neviditeľné veľmi bledé a krásne sa zosvetľujú. 
  3. MASKY A PEELINGY: Masky používam 2 a to Mask of magnaminty od Lush a Hydratačná maska od Ryoru. Som spokojná pretože MOM používam ked mám nejaký problém s pleťou a hydratačnú ked sa mi robia šupinky a pleť potrebuje hydratáciu. Mám už asi 2 balenie a som veľmi spokojná. Peelingy používam dva a to Brusinková štola od Lush má jemné zrniečka a pleť krásne rozjasní a druhú od Himalaya a to Marhuľový peeling. Tá ma ostrejšie zrniečka ale som rovnako spokojná a krásne vonia:)
  4. SOS RADA: Nazvala som tak krémiky,kt. mi pomáhajú ked sa mi objaví nejaká ta neplecha na tvári.Používam krém proti akné od Himalaya. Aplikujem ho na "neplechu"  a na druhý deň je menšia a niekedy zmizne úplne.

1.
                                                                   2.
                                                           3.

Tak čo používate na svoju pleť vy?Máte nejaké osvedčené triky?:) Ika <3


You Might Also Like

7 komentárov

  1. ja na svoju mastnú pleť používam nič okrem clean and clear a potom už len nejaká hydratácia, sem tam maska či peeling ;)

    P.S.: je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tú Biodermu by som veľmi rada vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja na toto úplne kašlem, priznávam sa. stačí mi odlicovac od garnieru na citlivú pleť, oplachnem si tvár a tým to konci. našťastie nemám problematickú pleť :)
    cara mia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvůj systém péče o pleť je mi celkem blízký :-) Máme pár společných oblíbenců. Mask of Magnaminty přímo miluju! Po hydratační masce od Ryoru se musím kouknout, nějaká dobrá hydratační maska by se mi teď hodila, mám doma snad samé čisticí a výživné. Můžu se zeptat, kdes ji sehnala? Normálně v drogérii nebo přes net?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj,ta hydratačná maska od Ryor je fakt skvelá!je niečo také ako krém a krásne vonia:) ja som si ju kupovala online na českej stránke ryor.cz :) u nás v drogerí na slovensku bohužial nie je ryor vôbec.

      Odstrániť
  5. Skvelý článok ;) Je mi to povedomé :) Máme podobný postup, síce nie úplne rovnaké produkty ale neajko tak ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)