#New in

15:00

 Ahojte kočky,článok je prednastavený,píšem ho v sobotu,kedže ma čaká ťažký týždeň:( Nemám rada školu,vážne.Posledné dni som nakupovala po dlhšej dobe.Niektoré veci sú z ebay,niektoré zas v OC Optima.Do optimy som šla,že si kúpim rifle a kabát.Samozrejme,nič nemali.Samé výpredaje a veľkosti L/XL. Takže som si kúpila len čiapku,peplum-čipkované tričko,náušnice. Ďalej som si kúpila sadu Gliskur vo výpredaji za 5€ a makeup s bázou za 10€.A aby som nezabudla jedna kamarátka mi doniesla z anglicka pohárik hello kitty a vinovú sukňu(<3) a druhá koženkovú kabelku so striebornými ostňami (<3) všetko z Primarku.

Ostatné veci sú z ebay.
Krásny deň,Ika <3

P.S Čo hovoríte na môj makeup očí,kt. som mala na oslave?:) Povedali mi,že mam oči ako Bella z Twilight(farebné zeleno-zlato-hnedé:D)








 Hrnček a úzka,vínová sukňa je od bloggerky a kamarátky Timejky :) 
Taška je od kamarátky Sašky/fotka len z mobilu,nafotím ju aj foťákom/.

You Might Also Like

6 komentárov

  1. fakt oči ako bella :D nádherné aj všetky ostatné veci, tie náramky.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super věcičky :) pěkně sis oči nalíčila, a fakt jako Bella je máš! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne také líčenie aké si mala úplne milujem, také jemné do zlata je podľa mňa úplne krásne :) Ulovila si si naozaj skvelé veci, najprv som prečítala, že ti doniesla hello kitty sukňu tak som bola mierne v šoku a potom som si to prečítala ešte raz a už mi doplo :D Tá sukňa je úplne úžasná, milujem vínovú farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super veci, ten makeup s bazou som si kupila aj ja :) a ta kabelka je uzasna :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)