#Bioderma sebium 2/2

14:00

Ahojte kočky,v piatok sme boli s kamoškou na to hydratačné čistenie pleti bol to super výlet :) Boli sme v auparku ale ked som videla tie nové jarné kolekcie plné neonu tak som prišla na to ,že zrejme budem v jari OUT kedže sa mi neonové veci nepáčia:D Ale zašli sme aspoň do MC Donaldu a dala som si skvelý zeleninový šalát s grilovaným mäsom a jogurtovým dresingom a potom McFurry :) 
-Dnes Vám prinášam pokračovanie recenzie,kt. ste mohli vidieť TU. Minule som písala o odlíčení,peelingu a čistiacej pene a dnes vám ukážem krémy,kt. používam pravidelne:)
Vaša Ika <3 

  1. Sébium Pore Refiner a Sébium Al ste si mohli prečítať TU.
    Pore Refiner používam každé ráno ako podkladový krém no niekedy len na nos aby sa neleskol.Vydrží naozaj dlho,na pleti je veľmi príjemný a určite si ho kúpim znovu. Krém Al je niečo také ako denný krém používam ho na celú pleť niekedy ráno a niekedy aj na noc,má riedšiu konzistenciu ako Pore Refiner,rýchlo sa vstrebáva a pleť je krásne hebká. Kúpite TU(Pore Refiner) 30ml cena 14,79€ a AL (nová verzia) 30ml cena 11,69€ kúpite TU .
  2. Sébium Sérum som dostala na recenziu od PR oddelenia Bioderma a je to zlatá vecička.Večer nanesiem na postihnuté miesto a ráno je zmenšené ba niekedy dokonca vyliečené.Pozor,neaplikujte na celú tvár,hrozí vysušenie pleti.Má priesvitnú farbu a veľmi riedku konzistenciu.Rýchlo sa vstrebáva a určite sa nestratí u nikoho z vás:) Kúpite TU 40ml za cenu 14,89€



      Všetky 3 krémy môžem určite odporúčať dalej kamarátkam ale aj Vám a zanedlho si ich    
      budete môcť vyskúšať :-) 



You Might Also Like

5 komentárov

  1. Po tvojej recenzií by som veľmi chcela vyskúsať Sébium Sérum :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To sebium AL vyzerá neuveriteľne! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sebium Serum už mám asi 3x balenie a úžasne plní svoju úlohu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Radu sebium milujem! na čele s miceralou! x)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetko super pri týchto produktoch musíš mať skvelú pleť kočka:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)