#Bioderma

14:00

-prednastavené-
-Článok mal byť publikovaný včera,ale blogger ma zrejme nemá rád,tak ho publikujem dnes,kedže som ostala doma pretože mi bolo zle :( 
-Ahojte kočky,cez víkend som si upratala svoju izbu pretože mi príde nový nábytok,vytriedila kozmetiku(neverili by ste koľko práce s tým je) a čítala knižku,v piatok som bola s kamarátkami na horúcu čokoládu a v nedeľu som bola na návšteve u babky a potom sa musím učiť  spať pretože  mi je zle,minulý týždeň bol super pretože učitelia boli na lyžiarskom výcviku ale teraz bohužiaľ už prídu takže nás čaká škola ale len posledný týždeň a máme jarné prázdniny celý týždeň voľna,ánoo.
-Tak dnes som si pre Vás pripravila post s novinkami od Bioderma. S touto značkou som začala spolupracovať minulý týždeň,ked ma oslovili bola som veľmi šťastná! 

-Bioderma predstavila 3 novinky na citlivú pleť so sklonom k začervenaniu. Novinky ma veľmi zaujali kedže moja pleť je pravidelne po odlíčeni začervenaná na líciach a nose. Novinky sú pleťová voda,bb cream,kompaktný makeup.


-Pleťová voda je "vynovená" verzia pleťovej vody Sensibio,kedže obsahuje Rosactiv a ten zabraňuje začervenaniu pokožky.Po nanesení na pleť nepáli,nevysušuje,neobsahuje alkohol takže je vhodná aj na odlíčenie oči dokonca aj vodeodolného makeupu. Moja pleť po odlíčeni nie je červená! Konečne pravdivé fakty a nie len reči.Pleť je hydratovaná ,dokonale odlíčena a pripravená na aplikáciu krému.
Odo mňa získava 10/10 bodov , za 250ml 14,49€ .

-BB cream  nuž kedže pomaly každá značka ma bb cream nebolo vôbec divné,že jeden vyrobila aj Bioderma. Balenie ma klasické ako u krémov.Vôňa je veľmi príjemná a konzistencia stredne hustá ale odtieň,tu je kameň úrazu.Je na mňa priveľmi tmavý. Skúšala ho aj moja mama,kt. nosí odtieň makeupu 2-3 a aj jej bol tmavý.Dúfam,že sa v lete opálim a plne ho využijem.Krycia schopnosť je dobrá,kedže BB cream nemá za úlohu kryť ale zjednotiť.Dúfam,že sa v lete poriadne opálim a využijem ho kedže spĺňa všetky kritéria (okrem odtieňa) a má 30 faktor. Odo mňa získava 7/10 pretože ten odtieň je dosť dôležitý :( , za 40 ml 18,59€.



-Kompaktný makeup je podľa trefa do čierneho.Už pri prvom vyskúšaní ma prekvapila krycia schopnosť,ktorá je super!Ma hubku,kt. sa makeup krásne rozotrie ale aj svetlý odtieň je na mňa trošku tmavší ale dá sa rozotrieť na svetlejší odtieň alebo prekryť svetlejším púdrom aj ked má krásny matný finish a 30 faktor ako bbcream,balenie obsahuje aj zrkadielko takže je vhodný na cesty. Podtón make upu je do žlta,čo je škoda uvítala by som do rúžova. Dostala som na otestovanie 2 odtiene ale druhý je veľmi tmavý takže ho môžem vyskúšať až v lete.Je super,že je na výber z 2 odtieňov. Odo mňa získava 8/10 bodov kedže ten odtieň je trošku tmavší ale nie je to také katastrofálne,cena 18,59€.



Vyskúšali ste už novinky od Biodermy?:) Vaša Ika <3

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Všude vidím recenze této nové řady a chystám se na micelárku, ale mám od Biodermy ještě polovinu velkého balení :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja vidím as na každom blogu niečo od tejto značky..a ja by som potrebovala nejakú pleťovú vodu na citlivú pleť.. pre mňa bohužiaľ drahé keďže som študentka..budem musieť šetriť.. :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetko vyzerá super,škoda že ti nesedí odtieň toho bb krému,v lete musíš byť dosť na slnku :D najviac ma zaujal kompaktný makeup,inak to máš skvelé,že ťa oslovili o spoluprácu,gratulujem a trošku aj závidím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Závidím :) Táto sada je pre mňa ako stvorená :) Musím začať šetriť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najprv som bola z tejto sady nadšená, no keď vysvitlo, že sú to všetko tak tmavé odtiene, neviem, asi nekúpim, zbytočne, no tá micelárka vyzerá skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. libi se mi ten make-up, asi ho vyzkouším. BB krémy nemám moc v oblibě už jenom kvůli toho jaký to je marketingový tah, ale ten kompaktní make-up vypadá super :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)