#Aussie

15:00

Ahojte kočky ako sa máte?Ja som mala včera ťažký deň veľa písomiek ale všetko som zvládla a dnes ma čaká návšteva lekára a v stredu máme maturitné voľno:-) 
-Ale zato štvrtok bude zase zabijak opravná písomka z matematiky,písomka z angličtiny ach jááj,už nech je víkend a oslavím narodeniny mojej kamarátky:)
-Ale dnes by som rada hovorila o produktoch značky Aussie,kt. som dostala na recenziu.
Jedná sa o šampon  Miracle Moist Shampoo,Miracle Moist Conditioner a 3 minute miracle reconstructor deep conditioner .
O týchto vecičkách na vlasy som počula už veľakrát asi najviac z blogu Plum follery,kt. si ho nevie vynachváliť:)
-Takže ked ma oslovili na testovanie bolo som veľmi milo prekvapená.
-Táto sada by mala byť na slovensku úplnou novinkou takže dievčatá zbystrite oči!:D:)


Miracle Moist Shampoo šampon v balení 300ml ma zaujal hned na prvý pohľad vetou na zadnom obale " There´s more to life than hair but it´s a good place to start" haha,skvelá veta!Balenie je pevné a krásne sa dávkuje.Vôňa je nádherná úplne žuvačková fakt niekedy mám chuť sa ho napiť:D Stačí ho málo a bohato pení. Vlasy sú krásne umyté,svieže a lesklé! Určite si ho kúpim znova a ostanem pri ňom pokiaľ bude stále taký super!Cena je 8,99 € a budete si ho môcť kúpiť v každej drogerií.(začiatkom apríla)
10/10

Miracle Moist Conditioner kondicionér v balení 250 ml čo je u mňa mínus kedže kondicionér používam často a veľa ale nič to ,vôňa opäť krásna žuvačková rovnako ako u šamponu a vlasy sú po ňom krásne vláčne ale nie je to nič také bez čoho by som žiť nevedela,podľa mňa to isté spraví aj obyčajný kondicionér:) Je skvelý ale nabudúce si kúpim iný. Cena je 8,99 € a kúpite ho v každej drogerií.
7/10

3 minute miracle reconstructor ja ho volám 3minutový zázrak:D Vážne je to vec,kt. si budem kupovať a kupovať dookola.Vôňa je o niečo intenzívnejšia oproti šamponu a kondicionéru skôr taká ako aviváž ale veľmi príjemná.Balzám si nanesiem do polky hlavy od koncov a nechám účinkovať 3 minúty a zmyjem,vlasy sú nádherne lesklé,plné života,ako keby "nasali" vodu a nemôžem sa na nich vynadívať:D 250ml balenie som použila 7x krát a neubudlo skoro nič takže další bod navyše. Určite si ho budem kupovať a vyskúšam aj iné:)
Cena je 9,99 €  a opäť bude dostupný v drogériach. 
10*/10

- 75 ml balenia vsetkych typov su za 3,49 EUR.

Čo vy na tieto super Aussie pomocníčky na vlasy?:) Vaša Ika <3

Čo od Aussie si budete môcť kúpiť?:)

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Bohužel jsem je ještě neměla možnost vyzkoušet :( Doufám, že je někde seženu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jo :))) tak to určitě vyzkouším .)))

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetko vyzerá dokonale ale ten balzám musí byť úplna bomba :) Držím ti palce nech písomky dopadnú najlepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. paradne husta konzistencia ... a take tie zuvackove veci mozem :) inak teraz som objavila sampon od avonu naturals mango a zazvor a vonia presne tak :)
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ako to, že sa bude dať kúpiť v drogériach? Niekto ho opäť má doviesť na Slovensko? Ja som ho kupovala ešte keď bol v Tescu a stál asi 5 niečo v plnej sume. Tak to je pekné navýšenie!!! Hlavne keď viem koľko stpojí v Usa...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no neviem kto to bude dovážať ale bude sa dať kupiť v každej drogerii:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentáre :)