#Loreal

13:00

Ahojte kočky!Mám vybalené a som veľmi unavená niekedy by som to hodila najradšej na ten jet lag /časový posun o hodinu :D /.
-Hned ked som prišla domov videla som veľké kopy vecí,ktoré mi prišli na testovanie a neviem sa dočkať kedy začnem :)
-Dnes som otvorila prvý balíček a to veci od Loreal.
-Loreal uviedol na trh novú kolekciu Miss Pop a celá kolekcia je žiarivá,hravá proste z nej srší leto.Ja si pod slovom Miss Pop predstavím hned Pop Art od Andyho Warhola pretože ma jeho tvorba baví.


V kolekcii sa nachádzajú 3 laky na nechty a 3 lesky na pery.
-Ja som dostala na testovanie jeden lak a jeden lesk plus nálepky na nechty,ktoré sú taktiež novinka.

  • Nálepky na nechty som dostala v odtieni 029-Confetti.Balenie obsahuje 18 nálepiek,nuž tento fakt ma trošku prekvapil pretože som čaka 20 ale ktovie;) Sú  farebné a oživia každé nechty a dokonca aj ja zástanca jemných pastelových farieb som si tieto bláznivé nálepky zamilovala.Samozrejme v obale nájdete aj popis s postupom ako nálepky aplikovať.

  • Ďalšiu vec,ktorú som testovala bol lak na nechty,ktorý som dostala v odtieni 307 Lemon Shiver.Balenie laku je veľmi designové a zaujme na prvý pohľad.Sú krásne tenké a pôsobia elegantne,žiadne veľké popisy len jednoduchý štýl a balenie obsahuje 5ml laku.Čo sa týka schnutia tak to je bleskové a perfektne kryje v 2 vrstvách.Efekt na nechte vytvorí 100% žiarivý a nepriehľadnuteľný.Čo sa týka výdrže tak je skvelá mám ho tretí deň a stále drží a nálepky tak isto ;)

  • Posledná vec,ktorá mi prišla na testovanie bol lesk na pery v odtieni 723 Mangorita.No musím uznať,že na prvý pohľad som sa dosť zľakla.Oranžový lesk na pery mne?:D Ale ked som ombré farby zmiešala vytvorila sa krásna jemná farba,ktorá vytvorí dokonalý finish na perách.Aplikátor je typický Lorealácky a ja ho zbožňujem,taký ohnutý do slzičky.Prekvapilo ma,že ked sa zmiešala oranžová s bielou vzinkla jemná ružová farba kedže som čakala niečo oranžové:D Výdrž na perách je výborná a nie je ani veľmi lepkavý.



Videli ste už tieto novinky v drogerií a čo naň vravíte? Ika <3 xx


You Might Also Like

8 komentárov

  1. Tieto vecičky z tejto kolekcie som videla už na veeľa blogoch a veľmi sa mi páčia,tie laky sa krásne trbliecú a nálepky sú tiež super na nejakú párty alebo len tak :) Tie tvoje nechty vyzerajú veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tyhle nálepky mám též a už se nemůžu dočkat, až je na nějakou akci vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nálepky vypadají moc pěkně, už několikrát jsem si je chtěla objednat, ale pořád nevím, ale na tvých prstíkách to vypadá moc dobře.:)

    http://alice-little.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie nalepky vyzeraju pekne ale by som chcela vedieť ako dlho vydržia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak mám byť úprimná, tak konkrétne tieto tri vecičky ma nezaujali. Neviem, ten lesk vo mne vzbudzuje spomienky na hit môjho detstva a to poľský "blištek na pyštek". No fakt neviem, skôr by som niečo takéto čakala od lacných značiek ako Essence a pod. Nevravím, že produkt nemôže byť kvalitný, veď ty ho v podstate chváliš, ale ten dizajn balenia a že sú farby len nudne "položené" na sebe pre mňa nie je vôbec zaujímavé či lákavé. Nálepky v tomto odtieni na mňa z fotiek pôsobia trochu klaunovsky, ale naživo by to bolo možno inak. Zato Color Riche laky milujem, mám ich doma celkom dosť a som s nimi spokojná, tie fakt môžem. Opäť ale bohužiaľ konkrétne tento odtieň ma nejako extra neoslovil. Hold, každému sa páči niečo iné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)