#Summer favourite products 2013

14:00

Ahojte kočky!Dlhú dobu som premýšľala o letných favoritoch a nakoniec som vybrala tých,kt. mi spríjemňovali celé leto.Ja som mala dnes len 4 hodiny v škole takže teraz ked čítate tento článok sa prechádzam po trhovisku lebo k nám prišli trhy.Určite mám trdelník v ruke a teším sa na víkend! :) 



Pleťová voda Bioderma Sebium-Letné MUST-HAVE každý večer na odlíčenie pleti,neštípe,rýchlo odlíči a pleť nevysuší.
Pleťová maska Bioderma Sensibio-Tú som si nanášala 1x týždenne ako krém a nechala vsiaknuť pleť bola 100% hydratovaná.
Pleťový krém Bioderma Sebium Pore Refiner-Už mám tretie balenie je to najlepší krém pod makeup,vyplní pory a udržuje T-zonu bez mazu.
Hydratačná pena Bioderma Hydrabio Mousse-Touto penou som si čistila pleť stále ráno pretože krásne "prebudila" pleť a potom som nanášala krém.P.S je s ňou sranda:D 



Dermacol Enja Firming oil-Používam vyše mesiaca a je to zrejme jediný výrobok na spevnenie tela,ktorý vážne funguje pokožka je viac vypnutá ale bude o ňom samostatná recenzia.
Telové maslo pomaranč Ziaja-Každý večer po sprche som sa s ním mazala.Pokožka bola hydratovaná,svieža a voňavá.
Krém po opaľovaní Bioderma-Krém som používala po opaľovaní,príjemne chladil a pleť nebola nikdy spálená.


Photoderm Bronz SPF 30 Bioderma-Najlepší krém na opaľovanie,pleť sa opaľovala do hneda,rýchlo sa vstrebával a krásne vonial.Používali sme ho celá rodina.
Photoderm Max SPF 50+ Bioderma-Krém na opaľovanie,ktorý som používala na tvár kedže mám porcelánovú pleť potrebujem silnú ochranu.Mal nemastné zloženie a neupchával pory.
Termálna voda Bioderma Sensibio-Nosila som ju v taške ked bolo horúco pretože bola úžasna na osvieženie plus som ju aplikovala na makeup ako fixátor a makeup vydržal dlhšie.


3xCarmex original,cherry,pepermint(ešte mám jahoda)-Najlepšie balzámy na pery! Super hydratácia,krásna vôňa a super vzhľad.
Vaseline Rosy Lips-Bol najpredávanejší balzam v UK(aspoň tak písali:D) tak som si ho kúpila aj ja.Je veľmi krémový,vonia ako čerstvé ruže a krásne hydratuje.
Photoderm MAX SPF 50+ Bioderma-Balzám na pery,ktorý som používala ked som sa chodila opaľovať aby som si nespiekla pery,úlohu plnil dobre ale mal trošku tuhšiu konzistenciu.



Rexona maximum protectiont-Antiperspirant,ktorý používam každý večer pred spaním,reguluje potenie cez noc a vydrží celý deň.
Sensibio Deo Bioderma-Tento Deodorant som nosila so sebou v taške ked som niekam šla,pekne vonial a bol príjemný na pokožku.
Moschino Glamour-Toto je pre mňa vôňa leta,používala som ju stále každý jeden deň.Je svieža,ovocná a vydrží celý deň.

Vaši letní favoriti sú...? Vaša Ika <3 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. niektoré produkty mám veľmi rada či už Rexona alebo Bioderma! sú to produkty do ktorých sa oplatí investovať a to rozhodne. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to súhlasím bioderma dlho vydrží a je skvelá xx

      Odstrániť
  2. mne sa pačia tie carmexy:) a veľmi pekne si to nafotila.. to pozadie je pekné čo to je a odkial? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja carmex milujem:) a je to povliečka na vankúš a je z IKEA:) xx

      Odstrániť
  3. Joj zbožňujem na tebe tú starostlivosť o pery :)):3
    naša typická Ika :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si milačik:):D vieš že bez pomady nikde:D:D:) :-**

      Odstrániť
  4. Moja najobľúbenejšia pleťová kozmetika je Bioderma. :) Mám už odskúšanú. Ten krém na opaľovanie som používala celú dovolenku. Naozaj super. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)