#Done

14:30

Ahojte kočky! Ako predpovedá názov článku, už mám po skúškovom a utorok večer som dorazila domov a mám voľno do 9.2, kedy mi začína letný semester, celkom sa aj teším:D:)
Bola som fakt veľmi vyťažená, kedže v rámci spolupráce so značkou Loreal chystám niečo ozaj veľké! Prekonala som svoj strach a natočila krátke videá, takže dúfam, že sa vám budú páčiť a ja budem točiť častejšie! 
- No k príspevku, ak si otvoríte tumblr, instagram, facebook všade na vás vykukujú sviečky YANKEE CANDLE, ktoré sú veľmi obľúbené a to by som nebola ja, ak by som niečo , čo vidím na internete nevyskúšala:D Tak som hľadala nejakú možnosť, kde ich bude viac aby som mohla porovnať vôňe a na stránke www.galeriakvetin.sk som našla rôzne sady. Ja som si vybrala darčekovú sadu so 4 sviečkami a svietnikmi. V balení sa nachádzajú sviečky s vôňou black cherry(moja naj!), orange splash, black plum blossom, sweet apple.
Ku každej sviečke je jeden krásny svietnik, ktorý príjemne ladí k sviečke.




Všetky vôňe sú veľmi príjemné a krásne prevoňajú celú izbu, najintenzívnejšia je black cherry a sweet apple, ktoré sú príjemne sladké a užívala som ich v zime, orange splash je typický letná vôňa, pretože je šťavnatá a black plum blossom bude perfektná na jar a je to zatiaľ jediná sviečka, ktorú som nezapálila:D Čo sa týka výdrže myslím si, že jedna sviečka vydrží tak na 14-18 večerov horenia. Všetko prišlo krásne zabalené, takže je to vhodné ako aj darček(mňa by to potešilo veľmi!). 
- Stránka galéria kvetín dalej ponúka aj veľké a stredné sviečky či difúzery a ja sa už 2 dni neviem rozhodnúť akú dalšiu vôňu si vyberiem, poradíte mi?



Inak na stránke nájdete aj svadobnú výzdobu, vína, obrazy a donášky kvetín! Kytica kvetín bola stále krásny darček, tak prečo nie? Donášku si môžete vybrať podľa príležitosti, druhu kvetov či podľa ceny:) Určite odporúčam navštíviť stránku, každý si nájde to svoje:) 

Ika <3

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Gratulujem :) a sviečky sú super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Co můžu říct za sebe tak Summer Scoop není špatný, voní to docela hezky, sladce, vhodná na léto.. a u Waikiki melounu najdeš opravdu melounovou vůni, ale je tam něco navíc, co mi vadilo :/ Nedokážu popsat co :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne sviečky! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jé, tak to jsou pěkné svíčky! poslední dobou jsem se do YC úplně zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsou krásné! Určitě i skvělý dárek:)
    Mimochodem krásný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Yankee Candle miluji a z tvé nabídky určitě doporučuji Summer Scoop a Waikiki Melon :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jů, to je moc hezké, taky bych si přála něco takového .))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krááásne, tie svietniky su super a YC milujeem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. miluji svicky xx

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak to je moc pěkné! Krásný doplněk do pokoje :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)