#Top 5

13:38

Ahojte kočky:) Ozývam sa po dlhšej dobe, pretože som toho mala teraz dosť veľa, v škole som končila neskoro, potom práca, rôzne eventy, proste nemala som čas :( Tak dnes som si pre Vás pripravila pár mojích obľúbencov, za mesiac február :) 

1. Sally Hansen Miracle gel
-Na predstavení tejto novinky som bola ešte minulý rok, ale v DM drogérií ich môžete vidieť až teraz. Minulý rok SH uviedli gel lak, ktorý sa vytvrdzuje pomocou lampy, no táto novinka lampu nepotrebuje. Nanesiete 2 tenké vrsty laku na nechty, prejdete miracle gel top coatom a počkáte. Podľa mojích skúsenosti je výdrž cca o 10-14 dní, svetlejšie odtiene vydržia kratšie. Odlakuje sa ľahko, obyčajným odlakovačom. Lak funguje na princípe postupného vytvrdzovania denným svetlom, preto je lesklý po celú dobu.



2. NIP+FAB No needle fix serum a dark circle fix
-Na mesiac som odložila Biodermu, a pustila sa do skúšania noviniek od NIP+FAB. Túto značku som vyskúšala asi pred 2 rokmi v Ladyboxe, no potom som ju nevedela nájsť nikde na SR. Ked mi pred mesiacom prišla ponuka na recenziu, potešila som sa a začala testovať. Oba krémy majú jemnú parfemáciu a riedku konzistenciu, ľahko sa aplikujú a pleť je po aplikácií jemná celý deň. No needle serum som používala ako denný krém a celkom mi vyhovoval, no ked vonku fúkal vietor, žiadalo by si to väčšiu hydratáciu a dark circle fix je skvelý! Teraz som mala menší problém so spánkom, no po aplikácii krému, pred odchodom z domu, kruhy zmizli(nechala som ho cez noc v chladničke). Ďakujem NIP+FAB za poskytnutie produktov, za účelom recenzie:) 


3. Loreal Eau de teint makeup, Maybelline Lash sensational mascara a Milani eyeshadow primer 
-Makeup nie je žiadna novinka, na trhu je už skoro rok, ale ja som si ho obľúbila teraz, kedže poskytuje ľahké krytie a zanecháva matný finish. Novinka od Maybelline suverénne odsunula ostatné riasenky bokom, pretože sa stala mojou naj! Riasy krásne prečeše a hlavne natočí a riasy vydržia natočené celý deň až do odlíčenia. Milani podklad pod očné tiene som videla u Petry Lovelyhair a ked bol u nás Veľtrh kozmetiky, tak som si ho kúpila a nahradila môj Zoeva podklad. Tento podklad zakryje nedokonalosti na viečku, vyhladí ho a pripraví na očný tieň. Počas dňa sa nezlieva do vrások a farby krásne vyniknú!


4. Rimmel provocalips 16hr a Rimmel Colour rush
-Novinky od Rimmel ma veľmi potešili, kedže mi rúže a lesky od Rimmel veľmi vyhovujú. Prvá novinka je Provocalips, ktorý sľubuje 16 hodinovú výdrž a ako už potvrdili iné blogerky, je to tak! Ja som ho skúšala na dobu 12 hodín a po príchode domov som ho mala problém odlíčiť:D Najprv sa aplikuje farebná strana a potom priesvitná(hydratačná). Farba trošku vysušuje, takže je lepšie si spraviť peeling pier pred aplikáciou, no hydratačný lesk vám pery nevysuší:) A druhá novinka je maslo na pery, ktoré vonia ako vanilka! Ľahko sa aplikuje, krásne hydratuje a farba dlho vydrží.


5. Koncert Katy Perry 
-Ak ma sledujete na instagrame, určite ste zachytili, že som bola s blogerkami na koncerte Katy Perry v Bratislave. Ako sa mi páčil koncert, čo všetko som videla sa dozviete cez týždeň v článku:) 


Aký bol Váš február? Ika :) 

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Jaký je ten Nude Magique od L'Oréalu? Nezalézá do pórů, vrásek? Nezvýrazňuje suchá místa? Netvoří masku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už som o ňom raz písala:) Je skvelý, má veľmi slabé krytie, do porov nezalieza ani do vrások:) masku netvorí určite, kedže je veľmi tekutý- ako voda a či zvýrazňuje suché miesta, to neviem:/ nemám suché miesta, ale kedže ma tekutú konzistenciu, tak môže:/

      Odstrániť
  2. musim sa priznat, ze nic z tvojich oblubencov som este neskusala :D

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam!:) hlavne tie novinky od Rimmel:)

      Odstrániť
  3. Po prečítaní článku by som chcela takmer všetko vyskúšať! :) Hlavne NIP+FAB značku, lebo väčšinou sú recenzie pozitívne :)
    A takisto Milani Primer a asi aj na tú maskaru sa pozriem :) Ďakujem za tipy :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam, ja som veľmi spokojná hlavne ten Milani Primel a maskara sú super :) potom daj vedieť na blog či vyhovuju:)

      Odstrániť
  4. Už dlouho koukám po lacích od SH, ale mám ještě stále akrylové nehty (které už po pár letech nechci) a trochu se bojím, že bych měla problém s lámáním. Jak hodně se lak vytvrdí? Není to jen tenká vrstvička?
    Hvězdné úlomky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No po akrylových nechtoch by som odporučila dať nechtom trošku off od všetkeho a laky REPAIR od SH :) a potom tieto bez lampy sa vytvrdia tak primerane, nechty sa nelámu, pretože vrstva je silnejšia:)

      Odstrániť
  5. těším se na článek z koncertu :) a úžasné laky <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laky mě docela dost lákají,barvičky mají skvělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Laky určite chcme vyskúšať a na ten článok o koncerte sa teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super tipy na věci, co bych mohla zkusit (chtělo by to nějaký lesklý lak v růžových tónech, co by fakt něco vydržel). :) Hahah, až nedávno jsem si všimla, že Rimmel i Dermacol mají 16h lip colour, no asi to vydím brzy na vyzkoušení nějakých barviček i od Rimmel. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tie rimmel 16 h vyzerajú super už viem po čom idem v drogerke

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)