#Christmas TOP 5

14:52

Ahojte kočky!:) Po dlhšej dobe sa hlási Frederika, blogerka, ktorá nemá čas. Posledný mesiac bol veľmi hektický plný školy a iných aktivít, no konečne som doma a sľubujem, že vás zásobím článkami :-) Tento rok sa veľmi teším na Vianoce hlavne preto, že budem s rodinou. Najviac času trávim v Bratislave a teraz môžem byť s celou rodinou prakticky stále celý mesiac!:) 

Dnešný článok bude o veciach, ktoré ma potešili za posledné dva mesiace. Skvelý pocit prísť unavená zo školy a nájsť si na byte balíček, ktorý som si objednala alebo som dostala vďaka spolupráci.

1. Kiehl's 
- Musím uznať, že o značke Kiehl's som počula už 100x ale najbližšia predajňa je v Prahe, takže som túto značku nemohla vyskúšať. Keď som sa nudila náhodou som našla americkú stránku, ktorá túto kozmetiku predáva, tak som neváhala a objednala. Síce som platila poštovné a potom clo, no som neuveriteľne spokojná a moja pleť tiež. Moja prvá objednávka bola Ultra Facial Oil-free cleanser, Ultra Facial Oil-free cream z rady pre zmiešanú pleť a legendárny Creamy eye treatment, očný krém s avokádom, ktorý je už skoro na každom druhom blogu :D Musím sa priznať, už som si objednala aj Midnight recovery a Dark Spot solution, kedže som ich dostala ako vzorky. Zatiaľ som veľmi spokojná, moja pleť si produkty veľmi obľúbila, očný krém je maximálne hydratačný, neštípe a nezaťažuje. V januári napíšem samostatnú recenziu na Kiehls.


2. Clarisonic Mia 2*
- A máme to tu! Clarisonic som chcela vyskúšať už asi pred 5-6 rokmi, keď som ho videla u amerických youtuberiek, žiaľ u nás nebol dostupný. Pred rokom sa mi ozvali zástupcovia Clarisonicu na SR/CZ či nemám záujem otestovať novinku Clarisonic Pedi, ktorý je skvelý, a teraz po dlhšej dobe som dostala na testovanie Clarisonic Mia 2. Moja pleť si prešla dlhú cestu pokiaľ som zistila čo jej vyhovuje a čo nie. Momentálne používam Clarisonic s gélom od Kiehls alebo klasickým Nivea čistiacím gélom. Pleť je po čistení prekrvená, 100% čistá a dlhodobé používanie Clarisonicu zmenšuje póry a redukuje kožný maz. Chceli by ste celý článok My makeup routine? 


3. Daniel Wellington*
- S touto značkou spolupracujem už dlhšiu dobu a pred 2 týždňami som mala možnosť si vybrať druhé hodinky. Prvé hodinky ste už mohli vidieť TU a teraz som si vybrala model Classy Sheffield 34mm silver pretože prvé hodinky mám v zlatej farbe. Tento model je o 2mm menší a oveľa jemnejší ako prvý model. Zatiaľ čo prvý model bol unisex, tento je len pre ženy. Hodinky sa mi veľmi páčia a rada ich nosím. Ak by ste mali záujem o hodinky, tak ich nájdete Daniel Wellington- TU a po zadaní kódu freder-ika máte nárok na 15% zľavu na všetky modely. 


4. Zoeva štetce
- Nové štetce som nepotrebovala pretože som spokojná so značkou RT, no kvôli častému používaniu stippling brushu na makeup mi úplne vypadali štetiny a bol nepoužiteľný. Zvažovala som, že si ho opäť kúpim, no jednotlivo sa kúpiť nedá. Dlho som premýšľala a čítala recenzie na štetce a potom čo mi kamarátky odporúčili snáď 5x štetce od značky Zoeva som neváhala a objednala si rovno celú sadu! Štetce Zoeva sú cenovo drahšie ako RT tak dúfam, že budem spokojná a podám hlásenie po dôkladnom otestovaní.


5. Wet n Wild
- Pred 2 mesiacmi som čítala o rúžoch Wet n Wild u blogerky PetraLovelyhair, ktorá ich chválila a hneď prihodila link na ebay, kde 3 rúže stáli 12 dolárov TU a poštovné je zadarmo. Rúže som si hneď objednala a prišli cca za 3 týždne. Vybrala som si odtiene Cherry Bomb,(dupe môjho milovaného rúžu od Mac- DIVA) Bare it All,(nude alá Kylie Jenner) a Spiked with Rum(niečo medzi nude a hnedou). Rúže by mali byť matné, no majú skôr saténový finish. Dlho vydržia a farby sú fakt krásne a intenzívne. Už mám vybraté dalšie 3 odtiene a vrelo odporúčam! 



Produkty označené * som dostala na recenziu, čo vôbec neovplyvňuje môj názor, ktorý je úprimný a založený podľa otestovania produktu.

Po Vianociach môžete čakať články: What I got for Christmas 2015 + Birthday (28.12. mám narodeniny!) a taktiež My makeup routine a My skincare routine. 
Šťastné a Veselé Vianoce!!!


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Hodinky jsou pekne a ty odstiny rtenek jsou nadherne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty rtěnky jsou naprosto dokonalé! Z těch odstínů jsem unešená! :) A hodinky od DW jsou už taková klasika, ale já bych si je i přesto, že je má teď vážně hodně lidí, moc ráda pořídila. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)