#Urban Decay x J.M. Basquiat

12:37

Ahojte kočky!:) Dnes som si pre Vás pripravila článok o workshope, ktorý som navštívila spolu s blogerkami v Auparku. Jednalo sa o značku Urban Decay, s ktorou som začala nedávno spolupracovať. Urban Decay je kvalitná značka, ktorú určite poznáte vďaka ikonickým paletkám Naked. S príchodom Douglas na SR som konečne mohla vyskúšať Urban Decay aj ja. Napriek tomu, že už vlastním viacero produktov ako každá blogerka "nikdy nemám dosť kozmetiky". 



- Keď mi prišla pozvánka na workshop veľmi som sa potešila, pretože workshop viedla známa makeup artistika Jillian Ward, ktorá pracuje pre Urban Decay už niekoľko rokov. Jillian je neuveriteľne kreatívna a milá osoba. Predstavila nám novú kolekciu v spolupráci s umelcom J.M. Basquiatom, ktorá je momentálne v predaji v Douglase. Určite stojí zato! Hlavne paletka, v ktorej sú 2 lícenky, bronzér a rozjasňovač, tá sa stala mojím favoritom.

- Jilian nám na modelke Markéte predviedla letné líčenie s produktmi z novej kolekcie. Jednalo sa o jednoduché denné líčenie, ktoré obzvláštnila so zelenou(limetkovou) linkou. 
Po líčení sme sa s ňou mohli porozprávať a odpovedala nám na všetky naše otázky. Ak chcete vedieť ako to celé prebiehlo, na youtube nájdete video o mojich pocitoch :-) Link na video : Urban Decay workshop video :)

Ďakujem týmu UD za pozvanie a dúfam, že sa vám tento typ článku páčil :-) Ika!

You Might Also Like

1 komentárov

  1. jeeej,tak už aj ty s nimi spolupracuješ :) gratulujem :) čítala som o evente u ostatných dievčat a naozaj ste si to museli poriadne užiť pri takej neskutočne krásnej a skvelej kozmetike :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)