#TOP 5+1 / February

14:44

Ahojte kočky, je nedeľa a ja pozerám hokej a fandím Slovensku:D
-Dnes som si pre Vás pripravila TOP 5 vecí za tento mesiac:) 

TOP PRODUKT NA TVÁR(makeup) A PLEŤ : 

-Čo sa týka pleti,teraz používam viac vecí,kedže som začala liečiť jazvičky po akné,ale top vec za tento mesiac je pre mňa podkladová báza od Garnier.Musím uznať,že balenie je úžasne.Je to zabalené ako krásny darček a po otvorení na vás vykukne zrkadlo a báza+brožúrka.Konzistencia mi pripomína našľahanú jahodovú penu je to veľmi ľahká,jemná,rúžová hmota.Samozrejme,je to plné silikonov,ale pleť je po aplikácii úplne vyhladená a jemná.Píšu,že sa to dá použiť aj ako náhrada makeupu,žiaľ to ja nemôžem posúdiť,kedže makeup/cc krém používam denne.Sľubuje vyrovnanie pleti-vrásky,pory a zjednoťuje a zmatňuje.Produkt sa mi veľmi osvedčil cez víkendy,ked chcem perfektný look ;) Musím uznať,že prvýkrát som mala zmiešané pocity,pretože mi makeup nedržal na pleti,ale neskôr,ked som skúsila menšie množstvo,tak makeup držal-tak ako mal:) 


Cena okolo 10€
-Čo sa týka nedekoratívnej kozmetiky ale pleťovej-veľmi som si obľúbila krém od Eucerin,ktorý rada striedam s krémom od Vichy.Krém je určený pre mastnejšiu pleť.Nie je to klasický krém,skôr gél,ktorý sa po aplikácii bleskovo vstrebáva a pleť je pripravená na nanášanie makeupu.Obsahuje Licochalcon s protizápalovými účinkami,ktorý 
ošetruje zapálené miesta a pleť upokojuje a Karnitín,ktorý reguluje nadmernú tvorbu 
kožného mazu.Viac o ňom si prečítate TU.


TOP PRODUKT TELO A VLASY:

-Sprchové gély často striedam,kedže rada skúšam nové veci,no teraz som vyskúšala malé balenie sprchového gélu od Yves Rocher,ktorú už mám doma nejakú dobu,len som naň pozabudla:D Vôňa veľmi lahodí môjmu nosu,pretože vonia po tropickom ovocí,najviac cítim mango.Vôňa je veľmi intenzívna,ovocná a letná.Sprchovanie mi pripomenulo leto,ktoré mi tak chýba.Stačí veľmi málo a ihned bohato napení.Určite vyskúšam aj iné vôňe,kedže už nejakú dobu mám YR zľavovú kartičku:) 


-Vlasy-už dlhšiu dobu používam šampon a masku Keratin,ktoré som dostala na recenziu z eshopu www.kallosshop.sk spolu s inými vecami aj pre Vás do súťaže,ktorú spustím čoskoro:) Veci od Kallos mám veľmi rada a už nejakú dobu si ich pravidelne kupujem.Vyskúšala som rôzne masky,ktoré mi vyhovujú balením aj cenovo.Šampon a maska majú balenie obrovské,a to 1liter.Oba obsahujú keratín a mliečne proteíny,ktoré regenerujú a hydratujú poškodené vlasy.Ano,ano,ano..Najprv si vlasy umyjem šamponom,potom nanesiem masku na 5 minút a vlasy sú ľahké,vláčne a menej sa točia:) Určite odporúčam ceny sú veľmi priaznivé okolo 2-3€ :) 


TOP ESHOP:

-Nie tak celkom eshop,skôr facebook stránka - Bižutéria a pekné vecičky. Túto stránku poznám už dlhšiu dobu a moja x-tá objednávka určite nebola posledná.Majiteľka stránky  ponúka rôzne veci od oblečenia cez doplnky po obaly na mobily za úžasne ceny.Niekedy,ked tak sledujem stránky na fb a vidím tie vysoké ceny,tak sa vážne divím,ako je možné,že ona to má oveľa lacnejšie?Lebo je skvelá!Jej úžasny prístup k zákazníkom si pýta viac "like" na facebooku,pretože kedykoľvek pomôže a splní vám všetko.Chcete kvietkovaný top? Dajte jej 5 minút..Obal na Iphone? 3 minúty.. Proste úžasny servis,ktorý si zaslúži pochvalu:) 


TOP SKLAMANIE: 

To bude bod ako posledný a jedná sa o vec,ktorá ma sklamala najviac.Už dávnejšie som si objednala zo stránky www.bornprettystore.com zošit,ktorý som chcela dlhšiu dobu,no cena mi za jeden malý zošit prišla dosť veľká,no nakoniec som si ho objednala a ked prišiel domov nastalo sklamanie-zošit nemá biele strany ale čierne.Čo mám písať na čierne strany?Alebo skôr s čím? Na fotke vyzeral veľmi pekne,mal zaujímavý vzor,no ale to je jediné pozitívum.Tento zošit mi ostane stáť na poličke ako spomienka na zbytočný nákup.Nájdete ho TU v akcii.No ale ako darček k nákupu som dostala tento skvelý náramok,ktorý mám aj v zlatom prevedení a neviem si ho vynachváliť,ten nájdete TU :)




You Might Also Like

16 komentárov

  1. Tu bazi si chci koupit, dost me zaujala a ma krasne baleni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keratínová maska vyzerá super, a keď píšeš, že funguje, asi nad ňou pouvažujem :) Pre mňa je Perfect Blur sklamaním, ale asi preto, že mám suchšiu pleť a tento produkt mi fakt nerobil dobrotu :-/ Nevadí, mamina využije :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ten sešit, wow to bych asi byla opravdu strašně naštvaná.. je zvláštní, že to nemají napsáno v popisu :) já bych to reklamovala, i když to tě vyjde ještě dráž než takhle... :/

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten stojánek je povedená věc!:) taky bych si ráda takový pořídila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stojanček krásny :) Kto by predpokladal, že vôbec vyrábajú zošity s čiernymi stránkami, že ? :) Ináč.... nespravila by si článok o tých jazvách na akné ? :) Ja s nimi bojujem už strašne dlho a nič nejak extra nezaberá.... Určite by to veľa žien ocenilo, keby si prečítali nejakú úprimnú recenziu na výrobky na jazvy, pretože internet je plný všemožných výrobkov a človek nevie, čo vážne funguje.... V poslednej dome mám pocit, že pomôže len laiser :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj ja som vyskušala rôzne gely mastičky a teraz používam Bioil,ktorý redukuje jazvy spolu s krémom na jazvičky New Gel+ E silikonový gel na jizvy tak dúfam,že budu vysledky viditelne a hodím to na blog :-) A verím ti,že s tym bojuješ dlho lebo aj ja :(

      Odstrániť
    2. Kristín K: Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že ani laser nepomôže, mám skúsenosť s Frakčným CO2 laserom + dermarollerom + mikrodermobraziou... atď

      Odstrániť
  6. Omgg.. dala som tu taký pracný komentár a ono ho to asi neposlalo :O :D V skratke,dúfam, že ti to zaberie :) Ja momentálne používam Bepanthen, ktorý je síce na detské zadočky (:D ) ale obsahuje látky, ktoré renegerujú pokožku, tak dúfam, že pomôže :) Dám mu taký mesiac, ak nič nebude, tak ho asi s revom hodím do koša :/ Ináč premýšľala si nad Dermarollerom? Ja v poslednej dobe aj áno, zdá sa mi celkom logický ten ich princíp liečby - že ti poškodí pokožku, čiže sa znova a "správne" zregeneruje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som vyskúšala už rozne produkty aj chemicky peeling ktory mi velmi pomohol:) a dermaroller je vemi bolestivy zakrok a nie u každeho dobry..u mojej kamaratky zabral len o 20%.. ale uvidime dam šancu ešte silikonovym maskam na ktore chodim..aplikuju mi ich trubičkami,ktoré mi ho "vcuckujú" do pleti plus ten krém New Gel +E a uvidime:) určite napíšem post na blog:)

      Odstrániť
  7. Ahojky, super článok :) Niektoré veci určite vyskúšam, hlavne tie masky na vlasy ma zaujali. Chcela som sa spýtať, či z tej stránky čo si si objednávala ten zošiť sa platí nejaké poštovné a balné. a ako dlho trvalo asi dodanie. Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj:) z bornprettystore som neplatila poštovne je free na všetko :-) Ale čakala som vyše mesiaca a pol kedže to ide z Číny:D ale veci majú pekné a lacne:)

      Odstrániť
  8. I also use Eucerin and I like it a lot.

    I hope you will visit my blog:

    http://perfection-and-harmony.blogspot.com

    and maybe follow if U like.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sprchový gél od Yves Rocher nie je veľmi malý na používanie(aj keď píšeš, že stačí málo)? Sú aj väčšie balenia? :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Z toho zošita si sprav fotoalbum.. Fotky vyzerajú na čiernych stránkach super.. V dm môžeš kupiť obojstrannu pásku (vyzerá to ako Pritt refill roller) alebo v papiernictve rožky na fotografie (http://www.ok-papirnictvi.cz/papir-etikety/eshop/34-1-FOTO/0/5/678-Rozky-na-fotky) .. A využiješ ho.. a môžeš potom zrecenzovať, ako sa ti to podarilo :) ..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kallos masku milujem máme doma 3 a všetky sú užasné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)