Obsession with name " apple "

13:42

Ahojte!Konečne mám za sebou posledný deň kedy sme sa učili,a pred sebou len odovzdávanie učebníc a prázdniny! :-) Kedže som si opravila pár známok na lepšie zaslúžilo si to pár darčekov( jeden je ešte na ceste biele beats sluchadla) a dnes mi prišiel Ipod Touch 4 white , ja som jednoducho posadnutá bielou farbou a značkou apple:D Milujem ich veci!
Dnešný deň je veľmi upršaný dúfam , že sa to večer zmení lebo chcem isť na koncert :-)
Máte nejaké skusenosti so značkou Apple alebo konkretne týmto Ipodom? :-) Aké aplikácie v ňom máte( ja sťahujem instagram!:D)

Majte sa krásne a užívajte si víkendu! Vaša Ika:*



You Might Also Like

6 komentárov

  1. Závidííííím, i když já moc na techniku nejsem, ale vypadá krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bez iPhonu bych asi umřela a iPod touch (v té mini verzi) nosím v kapse imrvére. Tenhle velký iPod touch co máš, Iki, se mi podařilo odpálit přes USB... králík mi nahlodal káblík a já si toho nevšimla... zapojila jsem iPod... bylo z toho trochu smradu a konec... to sem tehdy hodně zuřila a málem jsem z králíka udělala ledviňák.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ipod touch jsem měla taky, ale pak se mi na okrajích rozbil displej... a pak jsem ho definitivně pohřbila, když jsem něco nešikovně zkoušela přes počítač:)) ale doporučuji, byl skvělej, akorát nedopusť takové chyby jako já:)
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to ste ma potešili!:D viete ako sa teraz bojim?:D
      ale mam k nemu už aj puzdro:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentáre :)