Schwarzkopf

16:26

Ahojte,no čo oddychli ste si včera?:) Ja ani nie:D Do 21.00 som robila projekty a potom som už oddychovala a dnes v tom pokračujem:) Oddychujem,fotím,odpovedám na emaily a dakujem mojím čitateľkám,ktoré mi poslali email,fakt ste ma potešili :-) Určite príďte načerpať inšpiráciu na www.schwarzkopf.sk
Dnes som si pre Vás pripravila recenziu na 2 výrobky zo 4 ktoré mi na testovanie zaslala značka Schwarzkopf,ktorá ma oslovila asi 2 týždne dozadu;)

Prišli
mi tieto 4 výrobky ;)















Dnes som vybrala na recenziu Glisskur penu na vlasy a telové mlieko Fa NutriSkin :)

Glisskur hair repair ultimate repair 


Táto pena sa mi veľmi hodí kedže už dlhšiu dobu používam čiernu radu glisskur na vlasy ( mam šampon,sprej,masku) a teraz mi pribudla aj táto pena. Ked som ju prvýkrát otvorila ovalila ma vôňa,ktorá bola uplne taká ista ako u celej rady prenikavá ale pre mňa veľmi pekná.
Na obale píše ,že regeneruje vlasy a pomáha rozčesávať a môžem len súhlasiť!
Celú sadu použivam asi mesiac a ani jeden zničený konček :) strihala som sa 3 mesiace dozadu a zničené vlasy ma už aj vdaka tejto rade netrápia a rozčesávanie je jedna báseň.Na celé vlasy mi stačia 3stlačenia peny:)
Takže určite odporúčam.

Fa Nutriskin Moisturising Body Lotion with 7 caring nutrients.


Po tomto telovom mlieku som v Tescu pokukovala už dlhšiu dobu pretože mi moj Garnier 7 Days už dochádza , ked som otvorila balík bola som príjemne prekvapená,že tam moje telové mlieko bolo:)
Konzistencia je maximalne krémova,vôňa je jemná,ženská a neuveriteľne mi pripomína léto,úlohou je hydratovať a presne aj to robí! Určite ked zháňate nejaké hydratačné telové mlieko siahnite po tomto :) Podľa mna je dokonca lepšie ako Garnier.
Používam ho týždeň a pleť je maximálne hydratovaná.Uvidíme výsledky o pár týždňov. Zatiaľ odporúčam.

Ďalšia recenzia bude na zvyšné 2 výrobky.Zrejme ked prídem z výletu.
Inač momentálne pozerám Harryho Pottera,napchávam sa s toffife a oddychujem:D Prajem Vám krásnu Sobotu , v pondelok čakajte článok balenia sa , zase odchádzam na školský výlet :) Ahojte! Vaša Ika :) 



































You Might Also Like

9 komentárov

  1. Túto značku mám veľmi rada :)

    Pozývam ťa k sebe na giveaway! :)
    strayalley.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to naozaj niekoho zaujima fa??? to je ubohe :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak prepač že ty ju nemáš rada,ja nemam rada tiež tu značku ale podla mňa je toto telové mlieko zatiaľ veľmi dobré,uvidíme za pár týždňov ;)

      Odstrániť
  3. Hm, recenze se, doprčic dělají až po delší době. Tohle fakt nesnáším.

    Jinak Fa je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepáč ale ako testerka( napisala som to hore ,že mi to poslali na zrecenzovanie) mám dobu do ktorej musím článok spraviť,samozrejme ,že či mi pomohol s mojou suchou pokožkou napíšem o pár týždňov.
      Želám krásny deň ;)

      Odstrániť
  4. Taky bych chtěla spolupráci se Schwarzkopf ! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta pena vyzera zaujmavo, normalne sa hanbim, ze som si nic take v obchodoch nevsimla. Akurat dnes nejaky ovy vosk od Pantene:). Akosi nie som v obraze:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)