Study hard

10:11

Update1: Opravila som chémiu,biologiu aj fyziku :-) 
Update2: Som strašne sklamaná z giveaway,dokopy mi klikli na profil votocvohoz do giveaway 4 . ale komentárov je o dosť viac ako je to možne?
Aaaa hlásim sa tesne pred 10 ráno pretože dnes som išla zo školy po 2 hodine,neuverite ako strašne pod psa sa cítim všetko ma bolí,som unavená,zrejme mám aj teplotu.A to ma zajtra ešte čaká test španielčina,angličtina zrejme odpoved z fyziky a poobede idem ešte písať pisomku z chémie a v piatok ma čaka odpoved z geografie a školská uloha z matematiky! Pýtate sa prečo som to napísala červenou?Je to pre mňa najdoležitejšia pisomka z tohto týždňa. V pondelok to bude také voľnejšie a utorok stredu ideme na výlet zo školy na chatu do malej dedinky :-) A viete aké je to  ísť sa učiť a pritom "umierate" od bolesti,unavy :( ale myslím nato , že už len jeden týždeň a bude kľud!Takže fotky z týchto dní nemám važne žiadne kedže čo môže byť zaujimavé na učení. Majte sa krásne další post pridám v piatok poobede ked už bude predomnou víkend :) Majte sa krásne Vaša Ika :-) 
P.S Všimli ste si nový design , za veľkú pomoc by som chcela podakovať Leonke:)
 Little inspiration from madlady.

You Might Also Like

5 komentárov

  1. škola, škola, škola.... no jo, to znám:/
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Věřím, že ti bude brzy lépe. S tou školou to chápu, mám to podobné :) Štestí, že v pátek odjíždím pryč, tak si ten týden odpočinu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. at se brzy uzdravíš a je ti lépe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ou, skore uzdravenie :)


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No máš toho moc, takže držím palce, abys to zvládla :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)