#Diary 2013

15:00

Ahojte kočky,kedže je tu už rok 2013 tak je potrebné si zaobstarať nový diár.Ja mám doma dokonca 3:D Takže jeden pôjde do Bazáru,kt. bude asi cez víkend (19.1.),ked to stihnem.

Prvý diár mám z časopisu ELLE a ten nosím zo sebou v kabelke zapisujem si časy,stretká,zubára a iné veci:D Je praktický pretože je k nemu aj ceruzka :) 
A druhý mi prišiel konečne z ebay,pretože som si ho objednávala cez Andreu,kt. vlastní perfektnú facebook stránku Bižutéria a pekné vecičky a je prenádherný! Fakt,presne po takom diáriku som túžila,biely,jednoduchý,väčší. Mám ho väčšinou na stole a nosím ho aj do školy,kde si budem zapisovať učivo na písomky,veľké písomky,ale aj tie veci ohľadom blogu na ktoré nesmiem zabudnúť:) Tento konkrétne bol drahší,stál vyše 12dolárov,ale určite som spokojná. A tretí diár je so sovičkami z portálu www.pg-kalendare.cz ale bohužiaľ je už vypredaný . Je krásny,na magnet ale bohužiaľ ho musím predať kedže 2 diáre na rok sú až veľa.Mal by niekto o diár so sovami záujem za symbolickú cenu?:)
Máte svoj diár na rok 2013?:) Vaša Ika! <3 








You Might Also Like

13 komentárov

  1. ten od Elle mám aj ja :) som s ním maximálne spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči sa mi aké veľké okienka má ten prvý :) všetky vyzerajú skveloa so sovičkami je roztomilý

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prvý diár má veľa pristoru na písanie, čo sa vždy zíde :) Ten druhý mám aj ja a som s ním spokojná, a ten tretí je veľmi rozkošný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úplne parádne diáre ja by som ten sovičkový brala ale bohužiaľ už mám svoj džínsový daj do GA ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten sovovy diar je kráásny :) ja mam tiež tri, z toho jeden z evy a jeden z emmy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten sovičkový diár je prekrásny. Ja zatiaľ nemám žiaden diár, preto by ma zaujímalo za akú cenu ho predávaš. Ak ho ešte vlastníš, napíš mi na email dominica078@gmail.com ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líbí se mi všechny diáře! :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Keď by si mala ešte ten sovičkový, tak ho beriem ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)