#Torquay/new home for 5 weeks

16:58

Ahojte kočky!Dnes som si pre vás pripravila článok o tom ako som sa dostala do anglicka,čo tu robím ako dlho tu budem a či sa mi tu páči:)
-Takže..



-Do anglicka chodím každý rok odkedy som na strednej škole a absolvovala som 3jazykové pobyty v UK(Hastings,Torquay,Bath).
-Naspäť do Torquay som sa dostala preto lebo rodina u ktorej som bývala 2 roky dozadu je somnou stále v kontakte a spýtala sa či by som nechcela prísť k ním na prázdniny.Hned som sa pre túto myšlienku nadchla a zháňala informácie,letenky..
-ALE nejako mi nič nevychádzalo a dokonca som sa dostala do nemocnice a vôbec som nedúfala,že niekam poletím.
-Ešte v utorok som bola na poslednom vyšetrení v nemocnici a vo štvrtok som letela.Samozrejme let bol super ja som sa vyspala ked som priletela a začala si užívať anglicko.Hned na druhý deň ma začala bolieť oblička pre,ktorú som skončila v nemocnici a čo teraz?Vzala som si tabletky a nejako to prestalo a dúfam,že už to ani nepríde..
-Moja náplň práce tu je hrať sa s ich malou dcérou Alysiou a užívať si leto.
-Včera večer sme boli na pláži bolo to super!:) Dnes som preležala na posteli a pozerali sme filmy:) Zajtra sa chystám isť nakupovať do Primarku,H&Mka a tak pretože ich mám blízko:)
-Na záver tohto článku by som chcela len dodať,že je to úžasna skusenosť isť niekam do sveta na dlhšiu dobu ( 5 týždňov ) ked nikto z rodiny nevie po slovensky :D a slovenský jazyk počujem len cez skype s kamarátmi/rodičmi.

Majte sa krásne ja si idem dať obed a opaľovať sa vonku na hojdačku:)
Ika xx



                                             P.S malý bonus :D Ja s Alysiou v parku:) :D 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. No paráda! Riadne ti to závidím a dúfam že aj ja sa dostanem každý rok do zahraničia, keďže idem angličtinu študovať...to je sen! A pokiaľ sa nemuší učiť je to ešte lepšie...verím že si to tam poriadne užiješ a vyblázniš sa aj v nakupovaní! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. máš úžasný tílko! <3 pěkný článek, užívej si to tam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekne si to zhrnula,snáď tie bolesti už neprídu..Je milé ako ťa tam zavolali na prázdniny :)) Užívaj si to tam,obdivujem ťa že si sa nebála tam ísť,ja by som to asi nezvládla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. máš supet tričko! a uži si prázdniny. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne fotky!
    úžasná kabelka!
    užívaj si!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentáre :)