#TAG:Čo mi blog dal a čo vzal //Good and wrong sides about being blogger

17:41

Ahojte kočky tento článok bude zrejme niečo čo sa nebude chcieť každému čítať ale odporúčam to prečítať aspoň blogerkám.



Čo mi blog dal a čo mi blog vzal?

VZAL:

SÚKROMIE: Na začiatku ked som začala blogovať chcela som robiť všetko anonymne aby nikto nevedel,že blog mám.No po čase ked som dostala možnosť spolupracovať s rôznymi značkami musela som sa ukázať pred objektívom aj ja.Prvý príspevok s mojimi fotkami som zvažovala veľmi dlho a nakoniec to dopadlo dobre a žiaden urážlivý komentár som nedostala.
-Určite som nechcela zverejňovať moje meno tak som písala,že som Ika aj to mi ostalo ale už zrejme každá vie,že sa volám Frederika.Chcem si založiť doménu(.com) a zvažujem,že to už nebude blooming flowers ale moje meno a priezvisko.com čo vy nato?:) 

VOĽNÝ ČAS: No to pozná zrejme každá blogerka,že cestou zo školy nepremýšľam o tom,že čo budem doma robiť ale o tom čo napíšem na blog a či mi prišiel konečne už ten balík.(:D)Cez školský rok musím písať články cez víkend a nastavím si ich tak aby sa zobrazovali postupne cez týždeň.Samozrejme ako blogerka musím byť v obraze čo sa deje a čo je moderné a niekedy sa mi zdá,že sa venujem cudzím blogom viac ako svojmu.

                              ,,Blog je ale taky žrout času a to pořádně hladovej"

ANONYMOVIA: To je kapitola sama o sebe.Ja som anonymné komentáre zrušila pretože čo som čítala anonymné komentáre na druhých blogoch behal mi mráz po chrbte čo niektorí ľudia vedia vypustiť z úst. Najhoršie natom je,že niekedy ten najhorši Anonym je z vášho okolia,ktorý Vám ráno popraje pekný deň a v komentári vám napíše,že ako strašne vyzeráte(a to som ešte mierna).Konštruktívna kritika je v pohode tu beriem ale vynadať niekomu len tak pretože nemám svoj deň? 




DAL:

NOVÍ PRIATELIA:Vdaka blogu som spoznala veľa nových ľudí a niektorí mi prirástli k srdcu tak,že sme v kontakte každý deň,či už na skype alebo cez telefon.Napr taká Peťka poznali sme sa už pred stretnutím s Biodermou v Tatrách ale ten pobyt nás len spojil dohromady a pravidelne si na skype píšeme a tešíme sa na dalšie stretnutie.

ČITATEĽKY: Najpríjemnejšia vec zrejme.Milujem ked prídem zo školy a prečítam si komentáre,ktoré ste mi zanechali.Niekedy mi až poskočí srdce od radosti.Čím dalej,tým viac sa mi stáva,že na môj osobný facebook mi príde správa kde mi pochválite môj blog a napíšete,že robím dobrú prácu alebo si chcete len popísať:) Veľmi ma to teší!Stále si nájdem čas odpísať pretože bez vás by môj blog nebol blogom.ĎAKUJEM!

KVALITA/KVANTITA: Zrazu viac pozerám nato čo je kvalitné a radšej si kúpim nejakú drahšiu vec,ktorá viem,že je kvalitná ako xy lacných vecí len aby som toho mala veľa.Pozorujem viac ľudí v mojom okolí či už oblečenie,vlasy,makeup a ked sa mi niečo páči tak to rada pochválim.

SPOLUPRÁCA/NOVÉ SKÚSENOSTI: Vďaka blogu som dostala možnosť vyskúšať novinky,ktoré ešte niesú v predaji či veci,ktoré by som si inak nemohla dovoliť.Samozrejme nie každému sa to páči pretože niektorí ľudia závidia a potom dostanem komentár " takú drahú vec by som si nekúpil" no ja som si ju nekúpila ale dostala som ju na vyskúšanie a napísanie subjektívnej recenzie.
Dostala som niekoľko kusov oblečenia z azijských stránok,ktoré zrejme pozná už každá blogerka.Ale mala som možnosť navštíviť luxusný hotel v Tatrách na stretnutí s Biodermou.


Nakoniec by som chcela napísať len to,že byť blogerkou je príjemná povinnosť ked máte pre koho písať a zároveň sa zdokonaľovať v tom čo vás baví. Ika <3 

You Might Also Like

26 komentárov

  1. skvelý článok Frederika! :))) ako tak pozerám tak toho čo ti blog dal je viac ako vzal, takže určite súhlasím s tým, že blogovanie je naozaj veľmi príjemná záležitosť:) ja už si tiež posledné dni nachádzam nejaké negatívne komentáre, ale treba mať hlavu hore a ísť ďalej :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne!:) A presne tak,kašli na negatívne komentáre-hlavné je robiť to,čo nás baví! xx

      Odstrániť
  2. si super Ika :) len tak ďalej, veľmi rada čítam tvoj blog, a mohla by si dávať príspevky aj každý deň ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne,ked bude čas po maturite budem! xx

      Odstrániť
  3. pekný článok..tie komentáre od anonymov sú hrozné, ja som si ich tiež už zablokovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásný článek, opravdu moc pěkně napsaný :) taky mi blog vzal spoustu času, ale dal mnohem víc a aspon i někdy díky psaní nového článku zaženu nudu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc pekne! <3 Presne niekedy to zaženie nudu!:) xx

      Odstrániť
  5. veľmi pekne si to napísala a hlavne úprimne :) vieš, že to si na tebe najviac cením ;) tvoj blog je super, verím, že sa Ti bude dariť stále viac a viac a ja Ti budem držať palce :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super článok :)
    Môj blog: http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásny článok Ika :) rada som si ho prečitala, pekne si to napisala :) aj ja som chcela ostat v anonymite na blogu, ale to tak podla mna ani nejde.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne:) Som rada,že si si ho prečítala dokonca ;) xx

      Odstrániť
  8. Perfektný článok veľmi dobre sa čítal aj keď je krutý a pravdivý, ale myslím že tých pozitývnych vecí je viac a na ne sa treba sústrediť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super článek, a to čtení tvých slov a reality mě bavilo!!! :)) Na té druhé fotce jsi moc krásná.:)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelý článok Ika! :) Máš pravdu blogovanie má svoje výhody ale bohužial aj nevýhody :/ A s tou anonymitou je to vážne tak aj ja som si myslela že ostanem dlhší čas ako anonymná bloggerka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásny článok a veľmi sa mi páči ako si to napísala:)))))))))))))) cmuuuuuuuuuuuk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. S tým písaním článkov máš pravdu... aj v robote len tak rozmýšlam, že toto by bol fajn článok, alebo len tak niekde vidím inšpiráciu a hneď rozmýšlam ako to využiť na blogu.

    Veľmi pekný článok. :)

    ZAZAlovelife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne!:) No to sme my blogerky!:D len na čitateľky myslíme:)

      Odstrániť
  13. Ďalší top článok (y), no veď čo iné sa dalo čakať.. ;) Všetko ma svoje "pre a proti" a som len rada,že aj nepriek všetkému pokračuješ a zlepšuješ sa :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! Si poklad Katka! <3 Ano idem dalej a pokračujem ;) xx

      Odstrániť

Ďakujem za komentáre :)