#Naučte sa variť s Chefparade

13:00

Odmalička som milovala varenie. Medzi moje najkrajšie spomienky patrí varenie po škole s babkou u nej doma v kuchyni. Fascinovalo ma všetko od krájania až po samotné varenie či pečenie. Moje prvé jedlo, ktoré som upiekla sama boli zapekané zemiaky so zeleninou a bola som pyšná ako páv. Rodina ma pochválila a spomienky ostali.

Keď som sa presťahovala do Bratislavy a začala žiť sama svoj vysokoškolský život zistila som, že viem variť, no škála jedál rozhodne nebola pestrá. Väčšinou to boli rôzne rýchle jedlá s ryžou alebo zemiakmi. Síce som sa za päť rokov naučila variť (podľa mňa) veľmi dobre, rozmýšľala som, že sa na nejaký sviatok odmením kurzom varenia. S Evkou sme sa raz po natáčaní videa bavili o darčekoch na narodeniny a naraz sme spustili, že kurz varenia je super nápad a môžeme sa ním obdarovať navzájom na najbližšie narodeniny. Nečakali sme dlho a silou myšlienok (inak si to neviem vysvetliť!) nás oslovil samotný Chefparade s ponukou spolupráce. Tešila som sa dobrých 20 minút a neskôr som odpísala, že sa neviem dočkať. Samotný kurz, ktorého sme sa zúčastnili bol benefičný v spolupráci s OZ Amazonky. Stretli sme sa tam samé ženy a vypočuli si príbehy silných žien a popri tom sme si aj dobre navarili 5-chodové menu. Toľko dobrého jedla a energie na jednom mieste sa často nevidí. Mňam!





Budúci utorok- 27.8.2019 sa chystám na môj druhý kurz varenia v Chefparade- konkrétne na vegánsky kurz varenia a popravde sa už neviem dočkať. Už nejakú dobu sa stravujem rastlinne, tak sa teším, že sa naučím nové recepty. Naposledy som sa toho veľa naučila, hlavne ako správne dochutiť jedlo podľa predstáv, preto viem, že v utorok to nebude inak.





V Chefparade nájdete veľké množstvo rôznych kurzov varenia, ktoré potešia všetkých gurmánov. Od roku 2001 absolvovalo kurzy v Chefparade viac ako 15 000 ľudí, tak neváhajte a pozrite si ich ponuku a možno vás niečo zaujme. Budúci týždeň vám dám vedieť ako sa mi páčilo, čo dobré sme navarili a možno sa rovno prihlásim na ďalší kurz! :) 


Ahojte, Frederika :) 

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za komentáre :)